FC Brașov a rămas fără președinte! Florescu a demisionat: „Altele sunt interesele. Probabil se dorește falimentul”

Marius ANGHEL 25 Jan. 2017, 17:54 Liga 2

Alexandru Cosmin Gheorghe rămâne administratorul judiciar la FC Brașov, după ce Tribunalul Brașov a respins, astăzi, cererea Top Expert SPRL, în calitate de administrator judiciar la SC ICIM, principalul creditor al FC Brașov, să revină ca lichidator la clubul brașovean. Informația a fost confirmată de către președintele lui FC Brașov, Gabriel Florescu, cel care a anunțat că va demisiona.

„Am decis să demisionez din funcția de președinte la FC Brașov. Nu văd de ce aș mai rămâne, eu am făcut tot ce a depins de mine. Marian Brescan a făcut eforturi considerabile pentru susținerea activității clubului, găsise și un potențial investitor, dar se pare că altele sunt interesele. Probabil se dorește falimentul”, a spus Florescu, cel care preluase funcția de președinte la FC Brașov la data de 1 decembrie 2016.

Cel mai probabil, la FC Brașov vor urma și alte demisii din partea altor membri ai staff-ului administrativ numiți de cei de la Top Expert SPRL.

Lot de 20 de jucători în cantonamentul de la Poiana Brașov

În altă ordine de idei, lotul de jucători al FC Brașov se pregătește de astăzi dimineață la Poiana Brașov, unde va sta în cantonament până pe 2 februarie. Dacă astăzi au suținut două antrenamente, antrenorul Cornel Țălnar a pregătit pentru jucătorii săi un program care cuprinde câte trei ședințe de pregătire pentru zilele de joi, vineri și sâmbătă, iar duminică va avea loc un joc amical, adversarul, ora și locul disputării nefiind încă stabilite. Luni, marți și miercuri se vor susține trei antrenamente, iar joi se coboare din Poiană.

Noutățile lotului depasat în Poiana Brașov sunt Cosmin Cristil (fundaș dreapta, fundaș central) și Ionut Tripsa (mijlocaș). „Ambii sunt jucători sub 21 de ani și au fost aduși pentru a acoperi «golurile» lăsate de plecările lui Răsdan și Săftescu. Răchișan va fi și el alături de noi la câteva antrenamente. Este clar că mai avem nevoie de întăriri, am mai spus-o deja, avem în vedere câțiva jucători care să crească substanțial valoarea lotului, dar putem discuta concret atunci când lucrurile vor fi clare la nivel administrativ”, a spus antrenorul Cornel Țălnar.

Mihai Leca este învoit de conducerea clubului pentru perioada 22-29 ianuarie, pentru a susține probe la o echipă din străinătate.

Lotul prezent în cantonamentul din Poiana Brașov:

portari – Florin Iacob, Bogdan Căucă, Vlad Ignat
fundași – Robert Băjan, Andrei Poverlovici, Ioan Șerban, Cătălin Stan, Alexandru Vagner, Daniel Ciobanu, Cosmin Cristil
mijlocași – Iulian Popa, Petre Goge, Vlad Munteanu, Laurențiu Manole, Paul Iacob, Robert Răducan, Ionuț Tripșa
atacanți – Stefan Grigorie, Sergiu Istrati, Sabrin Sburlea

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: FB FC Brașov

Marius ANGHEL 25 Jan. 2017, 17:54 Liga 2
Pe aceeași temă