Mărginean nu a dat pe la echipă, transferurile întârzie să apară la FC Brașov

Adi MARICA 31 Jan. 2022, 11:44 Liga 2
Mărginean nu a dat pe la echipă, transferurile întârzie să apară la FC Brașov

Preocupat să facă transferuri la FC Brașov, președintele Ioan Mărginean n-a mai ajuns în cantonamentul de la Târgu Secuiesc, desfășurat în perioada 18-28 ianuarie, și nici la cele două jocuri de pregătire disputate de jucătorii lui Călin Moldovan: 7-2 cu Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov) și 3-2 cu KSE Târgu Secuiesc (locul 6 în Seria 5 Liga 3).

Doar că transferurile se lasă așteptate la echipa clasată pe locul 16 în Liga 2, asta deși la finalul anului trecut ”Limoniu” anunța că ”nu vrem să facem transferuri la număr, ci doar pe posturile deficitare, care sunt foarte multe!”.

Mărginean a tot discutat cu cei de la U Craiova, FC Voluntari sau CFR Cluj, însă jucătorii vizați de șeful clubului brașovean evită să-și dea acordul să joace la o echipă care se va lupta pentru evitarea retrogradării.

Multe probleme medicale în lot, Vișan n-a convins

FC Brașov și-a încheiat vinereaz trecută cantonamentul de la Târgu Secuiesc cu un meci amical contra echipei locale KSE, în care antrenorul Călin Moldovan nu i-a folosit pe El Azzouzi, Boția, Leonte, Bg. Vasile, Iorga și Roșu, toți cu probleme medicale. Mai mult și Vasile Constantin, unul dintre titularii de bază ai echipei în prima parte a sezonului a ieșit accidentat încă din prima repriză.

”Sunt probleme medicale normale la finalul unui stagiu de pregătire. Am jucat pe teren sintetic, frig pătrunzător, nu sunt accidentări grave”, a spus Călin Moldovan.

În ciuda accidentărilor și a lipsei de transferuri, FC Brașov s-ar putea despărți de unul dintre jucătorii cu care semnase un contract la finalul anului trecut.

Cel mai probabil, stafful tehnic condus de Moldovan va renunța la fundașul Bogdan Vișan, ultima dată la Flacăra Horezu (Liga 3), care nu a convins în această perioadă de pregătire.

Darius Ciopo a ajuns la Olimpic Cetate Râșnov

Altfel, pentru mijlocașul Darius Ciopo (18 ani), care nu a prins lotul pentru cantonamentul din județul Covana, a apărut varianta Olimpic Cetate Râșnov.

Cum Ciopo este crescut de CSS Brașovia, Lucian Petre, antrenorul Râșnovului, îl cunoaște foarte bine, astfel că mijlocașul va juca în partea a doua a sezonului la gruparea din Liga 3.

Ciopo a debutat cu gol pentru Olimpic Cetate în amicalul de sâmbătă cu FK Miercurea Ciuc U19, scor 3-0.

”Cei de la FC Brașov au renunțat la Ciopo. El este fusese împrumutat de Brașovia la FC Braov până în vară. Noi avem acceptul celor de la FC Brașov ca Ciopo să se pregătească cu noi. Îl cunosc foarte bine pe Darius, este un tânăr fotbalist talentat de care avem nevoie”, a spus Lucian Petre.

Foto: FC Brașov

Adi MARICA 31 Jan. 2022, 11:44 Liga 2
Pe aceeași temă