FC Botoșani vrea să colaboreze cu FCM Dorohoi: „Trăim într-un tip de mediocritate”

Marius ANGHEL, Razvan Sauciuc 09 Dec. 2014, 17:56 Liga 2
FC Botoșani vrea să colaboreze cu FCM Dorohoi:**

FC Botoșani și FCM Dorohoi ar putea colabora de anul viitor. Cel puțin asta doresc conducătorii clubului din Liga 1. Atât finanțatorul Valeriu Iftime, cât și președintele Cornel Șfaițer spun că o astfel de colaborare cu echipa de pe ultimul loc din clasamentul Seriei I a Ligii 2 ar fi benefică pentru ambele grupări.

Valeriu Iftime intenționează să aibă o nouă discuție cu Victor Mihalachi, patronul echipei din Dorohoi, în care să-i propună să-i dea jucători tineri pentru a-i folosi în campionatul Ligii 2. „Atât noi, cât și Dorohoiul trăim într-un tip de mediocritate. În loc să facem echipa a II-a, împreună cu Victor… Am vorbit de mai multe ori, dar e greu să ne înțelegem. Să joace jucătorii noștri acolo. Ideea era să dăm niște jucători care să joace meci de meci la Liga a II-a și să facă pasul către Liga 1. Era o colaborare în avantajul tuturor. Nu s-a reușit, dar o să mai fac o discuție. E o șansă mare să avem în județ două echipe, una de divizia A și cealaltă de divizia B. Povestea este că astăzi spune da și mâine se schimbă. A spus că vine la FC Botoșani și după două săptămâni nu a mai vrut”, a spus Valeriu Iftime, citat de btonline.ro.

Cornel Șfaițer consideră că, în acest moment, nivelul ligii secunde este unul foarte slab. El spune că în Seria I a ligii secunde nu a văzut vreun jucător care să facă față la FC Botoșani. Din acest motiv, oficialul botoșănean spune că singura soluție este promovarea jucătorilor tineri. „Noi am vrut o colaborare. La liga a II-a competiția este foarte slabă la momentul ăsta. Am fost împreună cu Leo și am văzut câteva jocuri de liga a II-a. Am văzut echipele care se bat la campionat și care probabil vor juca anul viitor în Liga I. Nu am văzut un jucător pe care să-l aducem la FC Botoșani și să știm sigur că joacă titular. Diferența este mare”, a precizat și Cornel Șfaițer.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC

Marius ANGHEL, Razvan Sauciuc 09 Dec. 2014, 17:56 Liga 2
Pe aceeași temă