FC Botoșani vrea să colaboreze cu FCM Dorohoi: „Trăim într-un tip de mediocritate”

Autori: Marius ANGHEL, Razvan Sauciuc Publicat: 09 Dec. 2014, 17:56 Actualizat: 09 Dec. 2014, 17:57 Liga 2
FC Botoșani vrea să colaboreze cu FCM Dorohoi:  „Trăim într-un tip de mediocritate”

FC Botoșani și FCM Dorohoi ar putea colabora de anul viitor. Cel puțin asta doresc conducătorii clubului din Liga 1. Atât finanțatorul Valeriu Iftime, cât și președintele Cornel Șfaițer spun că o astfel de colaborare cu echipa de pe ultimul loc din clasamentul Seriei I a Ligii 2 ar fi benefică pentru ambele grupări.

Valeriu Iftime intenționează să aibă o nouă discuție cu Victor Mihalachi, patronul echipei din Dorohoi, în care să-i propună să-i dea jucători tineri pentru a-i folosi în campionatul Ligii 2. „Atât noi, cât și Dorohoiul trăim într-un tip de mediocritate. În loc să facem echipa a II-a, împreună cu Victor… Am vorbit de mai multe ori, dar e greu să ne înțelegem. Să joace jucătorii noștri acolo. Ideea era să dăm niște jucători care să joace meci de meci la Liga a II-a și să facă pasul către Liga 1. Era o colaborare în avantajul tuturor. Nu s-a reușit, dar o să mai fac o discuție. E o șansă mare să avem în județ două echipe, una de divizia A și cealaltă de divizia B. Povestea este că astăzi spune da și mâine se schimbă. A spus că vine la FC Botoșani și după două săptămâni nu a mai vrut”, a spus Valeriu Iftime, citat de btonline.ro.

Cornel Șfaițer consideră că, în acest moment, nivelul ligii secunde este unul foarte slab. El spune că în Seria I a ligii secunde nu a văzut vreun jucător care să facă față la FC Botoșani. Din acest motiv, oficialul botoșănean spune că singura soluție este promovarea jucătorilor tineri. „Noi am vrut o colaborare. La liga a II-a competiția este foarte slabă la momentul ăsta. Am fost împreună cu Leo și am văzut câteva jocuri de liga a II-a. Am văzut echipele care se bat la campionat și care probabil vor juca anul viitor în Liga I. Nu am văzut un jucător pe care să-l aducem la FC Botoșani și să știm sigur că joacă titular. Diferența este mare”, a precizat și Cornel Șfaițer.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC

Autori: Marius ANGHEL, Razvan Sauciuc Publicat: 09 Dec. 2014, 17:56 Actualizat: 09 Dec. 2014, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă