Colaborare Sabău – Hagi! „U” Cluj vrea în Liga 1 cu jucători de la Viitorul. „Ne-am întâlnit, am discutat, ne facem planuri”

Colaborare Sabău - Hagi!**

Lider în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, Universitatea Cluj pune la cale o colaborare cu Academia Hagi, iar primul jucător împrumutat este Cristian Ene, atacant ce a debutat în Liga 1.

Foști colegi în Generația de Aur, Neluțu Sabău și Gică Hagi colaborarează din nou. „Moțul” i-a cerut ajutorul prietenului Hagi în tentativa de a readuce echipa clujeană în Liga 1. Primul jucător pe care Viitorul îl împrumută la „U” Cluj este Cristian Ene, un atacant de 20 de ani, internațional Under 19, care a jucat de două ori, în actualul sezon de Cupa României, pentru Viitorul.

Fundașul central Virgil Ghiță (19 ani) folosit de Hagi în returul cu CFR, din actualul sezon, este un alt jucător pe care l-ar dori oficialii Universității.

Sabău își dorește o colaborare la nivelul celor două cluburi, prin care mai mulți jucători, care nu intră în planurile Viitorului, să fie trimiși la Cluj atât pentru Liga a 3-a, cât și pentru Liga a 2-a. „Vrem doi, poate chiar trei fotbaliști de la el. Ne-am întâlnit, am discutat, ne facem planuri. Își face și el unele calcule, mai vede ce se întâmplă în această perioadă de transferuri, poate mai vinde pe cineva, dar până pe 12, când pleacă în cantonament, vom avea și răspunsuri. Sunt fotbaliști tineri, talentați, care joacă și la loturile naționale ale României”, a confirmat Ioan Ovidiu Sabău pentru actualdecluj.ro.

Modelul Viitorul este și marele vis al „Moțului” la Universitatea. Acesta încearcă să găsească finanțare pentru o bază de pregătire, aproape de Cluj Napoca, care să includă și cazare pentru viitorii jucători ai Universității.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă