Farul va avea la dispoziție un teren nou de antrenament, unul care în ultimul aproape un deceniu fusese lăsat în paragină. Tiberiu Curt: ”Facem eforturi pentru a oferi cele mai bune condiții”

Marius ANGHEL 08 Jun. 2020, 18:57 Liga 2
Farul va avea la dispoziție un teren nou de antrenament, unul care în ultimul aproape un deceniu fusese lăsat în paragină. Tiberiu Curt: ”Facem eforturi pentru a oferi cele mai bune condiții”

Până să aibă măcar un proiect pentru construirea unui nou stadion, Constanța, oraș important în România care la capitolul infrastructură sportivă lasă de dorit, a reușit să refacă terenul secund al bazei sportive aflate pe stada Primăverii. A fost nevoie de implicarea clubului Farul și al fostului ei președinte, Dumitru Manole, alături de primărie, pentru ca gruparea din Liga 2 să aibă la dispoziție o suprafață nouă de joc la dispoziție pentru antrenamente.

Lucrările la terenul secund din cadrul bazei sportive a Farului, lăsat în paragină aproape un deceniu, au debutat de la zero la finalul anului trecut, iar acum se prezintă în condiții excelente, anunță clubul unde principal acționar este Ciprian Marica. Suprafața a fost arată și reînsămânțată, noul gazon a fost tuns, tratat și nivelat, iar instalația de irigare a fost repusă în funcțiune. Însă lucrările vor continua.

”În perioada următoare, băncile de rezerve dezafectate de pe arena principală vor fi recondiționate și montate la terenul secund și se vor executa lucrări de întreținere la tribună și zona împrejmuitoare”, susține Farul.

Tiberiu Curt: ”Continuăm eforturile pentru a oferi cele mai bune condiții de pregătire pentru echipa noastră”

”Împreună cu autoritățile locale, continuăm eforturile pentru a oferi cele mai bune condiții de pregătire pentru echipa noastră. Ne bucurăm că am reușit să refacem terenul secund din cadrul bazei sportive, care va putea fi folosit și de echipele de juniori U19 și U17 pentru meciurile oficiale”, a declarat managerul FC Farul Constanța, Tiberiu Curt.

În cealaltă parte a țării, la Arad, la stadionul încă nefinalizat ”Francisc Neuman”, gazonul a început să se ardă după ce primăria nu a dorit ca firma care a montat suprafața de joc în urmă cu circa o lună să asigure și mentenanța. Cei care se ocupă de îngrijirea gazonului sunt depășiți, iar nepriceperea lor poate duce la compromiterea totală a ierbii pe care UTA speră să joace în Liga 1.

La Constanța, în ultima perioadă, tot în cadrul complexului sportiv din strada Primăverii a început și lucrările de modernizare a terenului sintetic. În plus, terenul central al arenei a trecut printr-un proces care l-a făcut să își ridice standardele, față de cum se prezenta când Farul jucase ultima dată pe el.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/farul-va-avea-un-nou-loc-de-antrenament-au-inceput-lucrarile-la-noul-teren-sintetic-din-complexul-sportiv-gheorghe-hagi-foto-19132500

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/gazonul-stadionului-inca-nefinalizat-din-arad-se-degradeaza-pe-zi-ce-trece-reprezentantul-firmei-care-a-efectuat-lucrarea-e-ingrozit-de-mentenanta-asigurata-de-primarie-pur-si-simplu-m-am-i-19135118

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-pregateste-dreptunghiul-verde-pentru-noul-sezon-de-liga-2-suspendarea-campionatului-a-dat-timp-constantenilor-sa-repare-gazonul-eforturile-depuse-i-19134605

https://liga2.prosport.ro/seria-1/firma-de-paza-solicita-deschiderea-procedurii-de-insolventa-in-cazul-clubului-farul-pentru-o-datorie-de-peste-100-000-de-lei-managerul-societatii-doreau-montarea-camerelor-la-stadion-pent-19134469

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tiberiu-curt-despre-situatia-financiara-a-clubului-farul-este-de-departe-cea-mai-buna-din-ultimii-12-ani-managerul-evidentiaza-lucrurile-bune-care-se-petrec-acum-la-constanta-19133962

Marius ANGHEL 08 Jun. 2020, 18:57 Liga 2
Pe aceeași temă