Fărcășanu, la primul gol pentru Sportul Studențesc

Florin ALBOIU 30 Mar. 2009, 15:27 Liga 2
Fărcășanu,** la primul gol pentru Sportul Studențesc

Florin Fărcășanu a spart gheața sâmbătă, marcând primul său gol pentru "studenți", în ultimul minut al partidei cu CS Buftea, încheiată cu victoria categorică a alb-negrilor. Atacantul, care în luna aprilie va împlini 21 de ani, este un produs al centrului de copii și juniori din Regie și a debutat pentru "Gașca Nebună" în august 2006 într-un meci împotriva Chimiei Brazi, scor 4-1.

 

Prima apariție ca titular, și singura până în prezent pentru Sportul, a fost consemnată în noiembrie 2006 la Brașov, cu Forex, câștigată cu 1-0.

 

A urmat un împrumut la Chimia Brazi, formație pentru care a marcat chiar împotriva Sportului, golul de 1-1, rezultat cu care s-a încheiat partida.

 

De la revenirea în Regie, Fărcășanu a evoluat pentru echipa a două, în Liga a IV-a, marcând de nenumărate ori. Aflat în vizorul conducerii tehnice de ceva vreme, Florin a primit o șansă sâmbătă de la antrenorul Florin Motroc și nu a dezamăgit, înscriind și stabilind rezultatul final de 6-1, la zece minute de la intrarea pe teren.

Florin ALBOIU 30 Mar. 2009, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă