Încă o problemă în lotul liderului UTA, și tot în defensivă. Laszlo Balint: ”Mi-a spus că resimte dureri în zona cu probleme și l-am scos imediat din antrenament”

Marius ANGHEL 03 Jun. 2020, 17:36 Liga 2
Încă o problemă în lotul liderului UTA, și tot în defensivă. Laszlo Balint: ”Mi-a spus că resimte dureri în zona cu probleme și l-am scos imediat din antrenament”

UTA a început de ieri, 2 iunie, să efectueze antrenamente colective după ce a încheiat cantonamentul de două săptămâni și a efectuat cele trei teste împotriva virusului SARS-CoV-2, însă Laszlo Balint nu se poate folosi încă de toți jucătorii pe care îi are în lot. După Marius Tomozei, încă un fundaș al liderului Ligii 2 acuză probleme și e nevoit să stea pe tușă. E vorba despre Bogdan Stancu, care ratase ultimele două luni ale primei părți a sezonului, cât și meciurile din acest început de an din cauza unei accidentări, iar acum pare că vechea problemă musculară i-a recidivat.

”Mi-a spus că resimte dureri în zona cu probleme și l-am scos imediat din antrenament. S-ar putea să fie o recidivă musculară, deși sperăm să nu fie ceva grav, sau cel puțin nu la nivelul precedentelor sale accidentări. În zilele următoare, Bogdan va face investigații și vom ști dacă și de câte zile de repaus are nevoie”, a spus antrenorul Laszlo Balint pentru Sport Arad.

Bogdan Stancu, venit odată cu Laszlo Balint la UTA, după ce au colaborat și la Sportul Snagov, a evoluat în acest sezon în doar șapte meciuri pentru echipa arădeană, în restul timpului fiind indisponibil.

Marius Tomozei își revine: ”În curând o să reia alergările”

Antrenorul echipei UTA a vorbit și despre starea lui Marius Tomozei. ”E din ce în ce mai bine după tratamentul făcut. În curând o să reia alergările. Va reintra treptat în grup pentru a nu risca nimic în ceea ce-l privește. Avem nevoie de toată lumea în play-off, cu atât mai mult cu cât trebuie să avem grijă să nu avem, Doamne ferește, cazuri de infectări cu coronavirus”, a adăugat Laszlo Balint despre jucătorul cu care a venit de la Metaloglobus.

Foto: UTA Arad

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-uta-si-a-reluat-antrenamentele-colective-laszlo-balint-descrie-senzatia-pe-care-n-a-mai-trait-o-in-ultimele-trei-luni-a-fost-incredibil-am-avut-in-noi-si-acea-bucurie-specifica-copi-19134528

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-are-o-prima-problema-medicala-dupa-revenirea-la-antrenamente-marius-tomozei-are-ruptura-musculara-si-a-parasit-cantonamentul-cat-va-lipsi-fundasul-19133777

Marius ANGHEL 03 Jun. 2020, 17:36 Liga 2
Pe aceeași temă