Fanii Rapidului boicotează meciul cu CS U Craiova: „Suntem alături de suporterii echipelor desființate abuziv”

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 14:31 Liga 2
Fanii Rapidului boicotează meciul cu CS U Craiova:**

Suporterii Rapidului anunță că vor boicota partida amicală pe care favoriții lor o vor disputa în compania formației CS „U” Craiova, sâmbătă, de la ora 19.30, pe arena Ion Oblemenco.

Liga Suporterilor Rapidiști face un apel către fanii giuleșteni și le transmite acestora să nu facă deplasarea pentru meciul de sâmbătă, în semn de protest față de „echipa hibrid a Craiovei” și de susținere față de suporterii Universității Craiova. „Întâlnim o formație înființată peste noapte, care miroase a interes politic”, spun fanii Rapidului, în comunicatul pe care îl prezentăm mai jos integral.

APEL CĂ‚TRE RAPIDIȘTI
În toată istoria noastră, presărată cu momente bune și mai puțin bune, suporterii Rapidului s-au ghidat permanent după un singur crez: GALERIA LUI RAPID, N-A FOST MEMBRĂ‚ DE PARTID!

Acum, când prezentul nu este deloc unul care să ne bucure, noi, suporterii rapidiști, trebuie să rămânem fideli aceleiași idei: GALERIA LUI RAPID, NU E MEMBRĂ‚ DE PARTID!

MECIUL AMICAL DE SÂMBĂ‚TĂ‚, CONTRA HIBRIDULUI CS U CRAIOVA NU NE REPREZINTĂ‚!

SUPORTERII RAPIDULUI NU AU CE SĂ‚ CAUTE LA UN MECI ORGANIZAT DIN INTERESE ȘI SIMPATII POLITICE!

GALERIA RAPIDULUI ESTE ALĂ‚TURI DE SUPORTERII ECHIPELOR DESFIINȚATE ABUZIV ȘI A CELOR ÎMPINSE ÎN MOCIRLĂ‚ DE CĂ‚TRE CEI CARE VOR DOAR SĂ‚ DISTRUGĂ‚ SPIRITUL FOTBALULUI PENTRU INTERESELE LOR MESCHINE!

Liga Suporterilor Rapidiști a decis că suporterii echipei noastre nu trebuie să se prezinte la acest meci, împotriva unei formații înființate peste noapte și care miroase a interes politic.

Galeria Rapidului va fi prezentă oricând la un meci cu adevărata Universitatea Craiova, echipă de tradiție care a dat fotbalului românesc jucători de mare valoare și care, de-a lungul timpului și-a câștigat respectul nostru indiferent de regim!”

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă