Fanii Daciei Unirea Brăila au reacționat după încă o umilință a favoriților, cu FC Buzău: ”Noi și cu Dinamo ce mai luăm atâtea goluri!”

Răzvan STÎNGĂ 16 Oct. 2021, 17:49 Liga 2

Dacia Unirea Brăila a făcut încă un meci slab și a pierdut din nou la diferență mare de scor. În etapa a 10-a, a cedat pe teren propriu cu FC Buzău, scor 0-7, iar fanii echipei au avut, iar, reacții dure pe pagina de Facebook a clubului.

Fanii Daciei Unirea Brăila continuă să-și critice propria echipă 

Dacia Unirea Brăila a postat rezultatul final al partidei cu buzoienii, iar suporterii au început să critice jocul echipei și rezultatele slabe, dat fiind faptul că preferații lor vor fi, foarte probabil, printre ”favoriții” la ultimele locuri în Liga 2 la finalul campionatului și riscă să se întoarcă după numai un singur sezon în Liga 3.

Așa cum s-a întâmplat și în partidele precedente, susținătorii formației lui Florentin Petre au acuzat faptul că fotbaliștii nu și-ar proteja corect șansele și că ar juca la pariuri.

Daca mai sta Braila pana la sfarsitu sezonului in liga a 2 a si nu se retrag, dau faliment casele de pariuri” , ”Mai bine ramine ați în div c, B ul nui de voi” , ”S-au antrenat si aia de la Buzau, macar de le dadeati teren mai bun la dispozitie” , ”Superbet-casa pariurilor,,,, etc,……zi de salariu. Sau lasati sculele jos si plecati acasa”, ”Noi și cu Dinamo ce mai luam atâtea goluri !” , ”De ce mai postați.??? Va bateți joc de microbiștii brăileni.??? RUȘINE.!!!”, ” Dacă nu se prezentau, pierdeau cu 0-3, si era f bn!”, ”Au luat ei 7 și noi am luat 7….milioane :)))))” – sunt mesajele needitate ale câtorva dintre suporterii care și-au exprimat nemulțumirile la adresa rezutatelor și jocului echipei.

Dacia Unirea Brăila, 0 goluri marcate și 24 primite în ultimele șase meciuri de Liga 2 

Dacia Unirea Brăila a ajuns la șase eșecuri la rând în Liga 2, în urma înfrângerii cu FC Buzău. Mai mult, în acest interval echipa nu a marcat vreun gol și a încasat 24. De altfel, brăilenii au cel mai slab ”adevăr” din campionat, -29, fiind acum pe locul 19 în Liga 2, cu numai 2 puncte.

Anterior eșecului cu FC Buzău, Dacia Unirea Brăila a mai înregistrat următoarele rezultate în precedentele cinci runde: 0-2 cu Poli Timișoara, 0-3 cu ”U” Cluj, 0-6 cu Hermannstadt, 0-2 cu Concordia Chiajna și 0-4 cu Petrolul.

Dacia Unirea Brăila are ocazia să obțină un rezultat pozitiv etapa următoare, când va juca pe teren advers cu Unirea Constanța, și ea o echipă cu rezultate slabe.

Foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Răzvan STÎNGĂ 16 Oct. 2021, 17:49 Liga 2
Pe aceeași temă