EXCUSIV | Doru Andrei, pierdut gratis de Poli Timișoara în urma unei gafe a conducerii. Internaționalul U19 e deja la alt club, din prima ligă

Anda DELIU 18 Jul. 2022, 13:54 Liga 2
EXCUSIV | Doru Andrei, pierdut gratis de Poli Timișoara în urma unei gafe a conducerii. Internaționalul U19 e deja la alt club, din prima ligă

Poli Timișoara devine din nou tributara managementului dezastruos care, în mare parte, a și dus la retrogradarea sportivă a echipei în Liga 3, în această vară. Clubul nu a înregistrat la FRF contractul prelungit în iarnă cu Doru Andrei și FC Voluntari i-a ”suflat” jucătorul gratis!

  • Doru Andrei era internaționalul U19 al echipei bănățene, alături de fundașul Denis Radu. Cei doi au fost cu selecționala condusă de Adrian Văsâi la Campionatul European Under 19 2022 organizat de Slovacia în luna iunie a acestui an. Andrei a evoluat pentru România U19 în toate cele trei jocuri de la EURO, în două dintre ele fiind titular. Acesta este un obișnuit al convocărilor la naționalele de juniori.

Poli Timișoara anunțase că Doru Andrei și-a prelungit contractul. Mijlocașul e în lotul celor de la FC Voluntari

În iarnă, în data de 4 februarie, Poli Timișoara anunța triumfalist că a prelungit pe încă trei sezoane cu Doru Andrei și Denis Radu, până în 2025 (foto text).

Ei bine, Andrei a ajuns acum la FC Voluntari, iar dovada e că pe site-ul oficial al LPF jucătorul apare menționat în lotul ilfovenilor, chiar dacă aceștia nu l-au prezentat în mod oficial.

La început de sezon, cluburile din prima ligă sunt obligate să trimită lista de jucători aflați în lot. Cei de la LPF fac verificări și nu introduc jucători nelegitimați pe site-ul lor, în lotul echipelor participante în Liga 1, ceea ce înseamnă că LPF a înregistrat contractul jucătorului de 19 ani cu FC Voluntari.

Din informațiile Liga2.ro, Poli Timișoara pur și simplu nu a înregistrat noul contract al jucătorului, iar FC Voluntari a profitat și i l-a ”furat”! O gafă majoră a bănățenilor!

Clubul habar n-are de situația lui Doru Andrei

Toată vara, la Poli Timișoara nu s-a putut discuta cu nimeni din conducere. De altfel, conducerea nu prea mai există, subiect despre care Liga2.ro va reveni cu alt articol.

Așadar, publicația noastră a întrebat ofițerul de presă al echipei dacă știe de situația lui Doru Andrei. ”E accidentat. E la București, din câte știu, se reface. Familia lui stă acolo”, ne-a precizat ofierțul de presă al clubului, Cornel Biholari.

Când i s-a pus în vedere că jucătorul nu mai aparține de Poli, angajatul clubului a spus că nu i s-a comunicat nimic despre acest aspect.

Andrei este, într-adevăr, în zona Capitalei, dar pentru că este deja jucătorul Voluntariului! Înainte să ajungă la Poli, în vara anului 2020, Doru Andrei a jucat pentru Comprest GIM, echipă din Liga a 4-a București.

Gafă similară și cu Dorin Codrea

Vara trecută, Poli l-a pierdut la fel și pe Dorin Codrea. El nu fusese anunțat pe lista inițială de plecări, pentru că clubul susținea că mai are fotbalistul sub contract.

Cum actul nu era înregistrat la FRF, Codrea a mers gratis la Concordia Chiajna, unde a fost titular. Poli a deschis un litigiu, pe care, evident, l-a pierdut.

Revenind la Doru Andrei, jucătorul ce poate evolua ca mijlocaș a marcat 2 goluri pentru Poli Timișoara în sezonul recent încheiat al Ligii 2, în 27 de meciuri (1998 minute) în care a fost utilizat. Era una dintre marile speranțe pentru un viitor transfer, dacă clubul ar fi avut o conducere capabilă.

La Voluntari, Doru Andrei poate fi trimis să joace și la echipa secundă a clubului ilfovean, în Liga 3.

Doru Andrei, în colțul din dreapta jos, apare în lotul echipei FC Voluntari pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, organizatoarea competiției SuperLiga, noua denumire a Ligii 1

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-poli-timisoara-fara-victorie-si-doar-cu-un-gol-marcat-in-cele-doua-teste-disputate-in-aceeasi-zi-in-slovenia-ultimele-inainte-de-revenirea-acasa-concluziile-lui-bogdan-andone-19237745

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-s-a-impus-in-al-doilea-amical-din-slovenia-un-jucator-a-parasit-cantonamentul-accidentat-andone-testeaza-un-atacant-de-34-de-ani-19237448

https://liga2.prosport.ro/seria-1/10-cluburi-din-liga-2-in-randul-celor-mai-bune-academii-din-romania-fk-miercurea-ciuc-e-pe-locul-2-iar-in-top-10-se-mai-regasesc-doua-echipe-din-divizia-secunda-cate-formatii-din-liga-3-au-prins-i-19237322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-mai-semnat-un-jucator-croat-un-atacant-care-nu-a-mai-jucat-de-anul-trecut-19237268

Anda DELIU 18 Jul. 2022, 13:54 Liga 2
Pe aceeași temă