EXCLUSIV | Răzvan Onea se desparte de Poli Iași și merge la Rapid! Detaliile contractului

Narcis POHOAȚĂ 10 Jan. 2022, 21:19 Liga 2

Dacă la capitolul staff administrativ se va întări prin aducerea lui Cornel Șfaițer, Politehnica Iași suferă vizibil la capitolul lot. Asta pentru că gruparea din Copou va rămâne în această iarnă fără unul dintre cei mai importanți jucători, Răzvan Onea.

Poli și Rapid au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului de 23 de ani la clubul din Giulești, urmând ca moldovenii să încaseze aproximativ 100.000 de euro și un procent de 20 la sută dintr-un transfer ulterior.

Onea merge de la Poli Iași la Rapid în schimbul a 100 de mii de euro. Moldovenii păstrează procente dintr-un viitor transfer

Fundașul de bandă al Iașiului în vârstă de 23 de ani va pleca în această seară spre București, iar marți ar putea semna contractul cu Rapid.

Răzvan Onea a fost aproape de un transfer la Rapid și în vară, dar cele două echipe nu s-au înțeles atunci, suma oferită de Rapid fiind de doar 50.000 de euro.

Nici de această dată giuleștenii nu ar fi fost dispuși să ofere mult mai mult, ci aproximativ 80.000 de euro, însă în cele din urmă Poli și Rapid au ajuns la un acord pentru suma de 100.000 de euro și 20 la sută procent din revânzare.

Ieșenii au fost de acord să-l lase pe Onea în Giulești, doar cu condiția ca gruparea alb-vișinie să achite cei 100.000 de euro. În caz contrar, transferul ar putea pica.

Trebuie spus că oficialii din Copou au ținut cont și de dorința expresă a jucătorului de a reveni în Liga 1, în ultimele zile fotbalistul și tatăl acestuia insistând pe lângă conducătorii lui Poli să accepte un transfer în Giulești.

  • Răzvan Onea a evoluat în acest sezon de Liga 2 în 13 din cele 16 meciuri pentru Poli Iași, în toate începând catitular și în două fiind schimbat. A totalizat 1143 de minute pe teren. La echipa din Copou a ajuns în vara anului 2019, de la CS Afumați. În primele două sezoane petrecute la Poli, în Liga 1, a strâns 48 de meciuri (10+38) și a marcat două goluri.
Narcis POHOAȚĂ 10 Jan. 2022, 21:19 Liga 2
Pe aceeași temă