EXCLUSIV | Ovidiu Burcă se întoarce la Rapid și va avea două funcții. Rolul de președinte nu mai intră în noile sarcini

EXCLUSIV | Ovidiu Burcă se întoarce la Rapid și va avea două funcții. Rolul de președinte nu mai intră în noile sarcini

Ovidiu Burcă revine la Rapid, după ce, în această vară, a plecat din funcția de președinte al echipei! Acesta ar urma să ocupe postul de director tehnic al academiei si antrenor al echipei Rapid U19. Ovidiu Burcă a fost președintele lui Rapid în perioada iulie 2015 – iunie 2020.

Ovidiu Burcă revine la Rapid

Deși oficialii Rapidului se înțeleseseră cu Gabi Răduță pentru a ocupa funcția de director tehnic al academiei, lucru confirmat chiar de acesta la emisiunea ProSport Live, Victor Angelescu s-a răzgândit și l-a întors pe Ovidiu Burcă. În ultima perioadă s-a vorbit despre faptul că Daniel Niculae ar fi urmat să devină președinte la Rapid, Ovidiu Burcă fiind îndepărtat deoarece ”Nico” nu are o relație prea bună cu acesta. Însă, Daniel Niculae a declarat că e doar o mișcare de fațadă și nu a acceptat să revină la Rapid.

Daniel Niculae știe cum poate promova Rapidul

Daniel Niculae, fostul jucător al Rapidului, crede că e nevoie de o metarmofoză a echipe sale de suflet. Acesta a declarat, la emisiunea Prosport Live, că e nevoie de o echipă de autohtoni, care să simtă că joacă pentru culorile alb-vișinii.

Nu s-au schimbat prea multe lucruri de când am plecat la Rapid. Nu voi lucra niciodată cu anumite persoane. Unii fac pași în spate, unii în față… Voi veni acolo doar dacă vor pleca două persoane. E clar că sezonul trecut nu s-a gestionat bine. O să vină și timpul meu să conduc Rapidul! Eu l-am prezentat pe Angelescu la Rapid, e mult spus că eu l-am adus la club. E un băiat deștept, n-am ce zice.

E prea deveme să ne pronunțăm despre promovarea Rapidului, va fi un sezon foarte greu, dacă nu chiar mai greu, rămâne de văzut. Sunt echipe precum Cluj, Turris, Chiajna și Petrolul care s ebat la primele locuri”, a recunoscut fostul golgeter.

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă