Daniel Niculae promite că Rapid va arăta mai bine în returul play-off-ului: ”Sunt ferm convins că vor veni punctele care ne vor duce în prima ligă.” Analiza turului și următoarelor cinci etape

Andrei PASCU 26 Apr. 2021, 17:20 Liga 2
Daniel Niculae promite că Rapid va arăta mai bine în returul play-off-ului: ”Sunt ferm convins că vor veni punctele care ne vor duce în prima ligă.” Analiza turului și următoarelor cinci etape

Daniel Niculae, viitorul președinte al Rapidului și actual consultant în cadrul clubului, a făcut analiza luptei la promovare în Liga 2, dar și care sunt șansele ca feroviarii să urce în Liga 1 la finalul campionatului, după ce au disputat meciurile din turul play-off-ului.

Deși Rapid a făcut doar 1-1 cu CS Mioveni, în etapa a 5-a, cea mai recentă din play-off, Daniel Niculae are convingerea că echipa va reuși să termine pe primele două locuri la finalul turneului. Asta deși se poate spune că Rapid nu a făcut cea mai bună parte a doua cu CS Mioveni, când a și primit golul și a ieșit din confruntare doar cu un punct.

Daniel Niculae: ”Bătălia e departe de a se fi încheiat, mai sunt cinci partide, mai sunt 15 puncte puse în joc” 

Daniel Niculae a apreciat evoluția jucătorilor, filozofia de joc a lui Mihai Iosif, considerând că promovarea este un obiedtiv cât se poate de realizabil. Oficialul Rapidului a lăsat de înțeles că returul va fi unul mai bun decât turul, unde s-au scos 10 puncte.

”Sunt convins că la etapele următoare vom crește ca nivel de exprimare, vom arăta altfel. Sunt ferm convins că vor veni și punctele care ne vor duce în prima ligă. Mioveni este o echipă solidă, o echipă care e foarte bine așezată în teren, cu foarte multă experiență la nivelul ligii secunde. Experiența play-off-ului, experiența de a se bate mereu pentru primele locuri, pentru a promova în prima ligă.

Bătălia e departe de a se fi încheiat, mai sunt cinci partide, mai sunt 15 puncte puse în joc. Mai avem mult de muncă, dar suntem pe un drum bun și am încredere în Miță și în băieți că putem acumula punctele necesare pentru a ajunge în prima ligă”, a declarat Daniel Niculae, pe Facebook-ul giuleștenilor, FC Rapid 1923.

Daniel Niculae: ”Toate meciurile sunt la fel de grele, chiar dacă apar victorii la diferențe mari de scor” 

Deși mai e aproape o săptămână până la prima etapă din retur, cu FK Csikszereda, Daniel Niculae are convingerea că o victorie poate fi bifată de Rapid, momentul fiind unul important în condițiile în care în ultimele două etape s-a scos numai un punct. A declarat însă că victoria din tur a echipei pe care o reprezintă, cu 1-0, nu trebuie să aducă relaxarea în vestiar, întrucât crede că va fi cu totul diferită confruntarea.

”Va fi un meci diferit. Ei vin după victorie în deplasare, joacă și își doresc foarte mult să ajungă pe loc de baraj. O echipă foarte grea. Toate meciurile sunt la fel de grele, chiar dacă apar victorii la diferențe mari de scor. Sunt adversari destul de dificili și e greu să câștigi mereu.

Trebuie să uităm meciul din tur, unde am câștigat cu 1-0. Va fi cu totul și cu totul altă partidă, dar la ce au arătat băieții noștri am speranțe foarte mari și m-au făcut să mă liniștesc pentru partidele care urmează, chiar dacă rezultatul cu Mioveni nu a fost cel dorit. Jocul a fost unul foarte bun”, a mai declarat Daniel Niculae.

Rapid încheie pe locul 2 turul play-off-ului, cu 43 de puncte, la un punct de următoarea clasată sub ea, CS Mioveni. Confruntarea cu echipa din Miercurea Ciuc este programată sâmbătă, 1 mai, de la 20:00.

Programul complet al etapei a 6-a din play-off e disponibil AICI.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-rapid-cs-mioveni-s-a-jucat-cu-spectatori-in-tribuna-chiar-sub-privirile-federalului-gabriel-bodescu-jandarmii-au-intervenit-giulestenii-risca-o-amenda-usturatoare-19181536

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-terminat-neinvinsa-turul-play-off-ului-a-remizat-cu-rapid-dar-alexandru-pelici-a-recunoscut-puteau-sa-inscrie-mai-mult-in-prima-repriza-antrenorul-spera-la-promovare-19181363

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-s-a-impiedicat-iar-de-data-asta-de-cs-mioveni-dupa-primul-esec-din-play-off-a-venit-si-primul-egal-mihai-iosif-am-condus-ostilitatile-am-luat-gol-din-jumatate-de-sut-car-19181343

Andrei PASCU 26 Apr. 2021, 17:20 Liga 2
Pe aceeași temă