EXCLUSIV | Focar de COVID-19 la ”U” Cluj. 12 jucători au intrat în retestare. Meciul cu Rapid ar putea fi amânat

Vlad MĂCICĂȘAN 29 Oct. 2020, 18:03 Liga 2
EXCLUSIV | Focar de COVID-19 la ”U” Cluj. 12 jucători au intrat în retestare. Meciul cu Rapid ar putea fi amânat

Universitatea Cluj a raportat cinci cazuri de fotbaliști depistați pozitiv cu noul coronavirus și doi membri ai staffului auxiliar echipei imediat după partida cu CS Mioveni, desfășurat luni și câștigat de clujeni cu 1-0.

Cu toate că oficialii clujeni au urmat întocmai protocolul medical și i-au izolat pe aceștia încă de la primele simptome, tot lotul a fost retestat ieri, iar rezultatele primite astăzi nu au fost deloc îmbucurătoare. Șase fotbaliști ai lui Costel Enache au primit rezultate pozitive la infecția cu COVID-19, în timp ce alte șase teste au avut rezultat neconcludent.

Problemele cu noul coronavirus se acutizează la ”U Cluj”

Cei 12 fotbaliști aflați în una din aceste situații au fost retestați în această după-amiază, pentru ca oficialii clujeni să știe sigur numărul de jucători infectați.

Rezultatele finale se vor primi abia mâine.

  • Sursele Liga2.ro au aflat că portarul Vlad Muțiu (25 de ani), fundașul Tudor Telcean (20 de ani) și mijlocașii Laurențiu Rus (35 de ani), Bogdan Barbu (28 de ani) și Ioan Filip (31 de ani) au fost descoperiți cu COVID-19 înainte de meciul cu CS Mioveni.

Meciul Rapid – ”U” Cluj riscă să fie amânat

În aceste condiții, partida cu Rapid din următoarea etapă a Ligii 2, a 10-a, de luni, 2 noiembrie, de la ora 18:00, are șanse mari să fie amânată.

Rapid joacă chiar în această seară un meci restanță din etapa a 8-a, cu CS Mioveni, la Buftea.

După 9 etape, ”U” Cluj ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 2, cu 17 puncte acumulate.

Vlad MĂCICĂȘAN 29 Oct. 2020, 18:03 Liga 2
Pe aceeași temă