EXCLUSIV / Falub nu mai e antrenorul Sportului!

Florin ALBOIU 17 Mar. 2009, 14:23 Liga 2
EXCLUSIV / Falub** nu mai e antrenorul Sportului!

Conducerea Sportului Studențesc și antrenorul Adrian Falub, în urma rezultatelor nesatisfăcătoare obținute de formația din Regie în campionat, au decis astăzi de comun acord să întrerupă colaborarea. Falub a preluat banca tehnică a alb-negrilor în ianuarie 2008, când l-a înlocuit în funcție pe Mihai Marian. Primele trei meciuri din retur au fost decisive în luarea acestei hotărâri, ambele părți considerând că echipa are nevoie de un șoc. Până la numirea unui nou antrenor principal, de pregătirea "studenților" se va ocupa, cel mai probabil, Cezar Zamfir.

 

Sâmbătă, Sportul Studențesc stă în campionat și va disputa un amical cu ASC Clinceni, echipa lui Emilian Șerbănică, fost component al echipei din Regie în anii ’70-’80

 

"Din cauza rezultatelor proaste din ultima vreme am decis de comun acord cu cei din conducerea clubului sa imi reziliez contractul. Imi pare rau ca nu am reusit sa-i motivez suficient pe jucatori pentru a putea obtine rezultatele pe care le-am dorit cu totii. Eu sunt principalul vinovat si e normal sa plec. Nu consider insa ca aventura mea la Sportul a fost un esec", a comentat Falub in exclusivitate pentru www.liga2.ro despartirea de Sportul.

 

Bilanțul Sportului Studențesc în cele 35 de partide disputate în campionat sub comanda lui Adrian Falub cuprinde: 8 victorii, 12 egaluri, 15 înfrângeri, 37 de goluri marcate și 44 primite. În această perioadă, studenții au acumulat 36 de puncte, mai puține decât au în acest moment primele două clasate în seria I, după primele trei meciuri din retur. În Cupa României, Sportul  a ajuns în optimile de finală, fază din care a fost eliminată greu de campioana en-titre, CFR Cluj, cu scorul de 1-0, într-un meci desfășurat pe stadionul Giulești.

Florin ALBOIU 17 Mar. 2009, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă