EXCLUSIV / Dinamo II se desființează! CE SPUI?

23 Feb. 2009, 18:45 Liga 2
EXCLUSIV / Dinamo II se desființează!** CE SPUI?

Surse din cadrul clubului dinamovist au dezvăluit  că oficialii vor renunța la a mai susține financiar formația secundă din Ștefan cel Mare, urmând, cel mai probabil ca din vară, Juventus Colentina, patronată de Marian Rusen, să devină satelitul grupării alb-roșilor .

 

Secundul lui Țălnar, Ionel Augustin  ar fi primit o ofertă de a prelua banca tehnică a celor de la Juventus București, dar se pare că negocierile nu au ajuns la niciun punct final: “Am avut discutii cu cei de la Juventus , însă nu am ajuns la un acord.  Le mulțumesc celor de acolo pentru că s-au gandit la mine, dar vreau să rămân aici cel puțin până la vară”, a mărturisit Oneață.

 

De cealaltă parte, președintele Juventus infirmă orice zvon conform căruia echipa condusă de acesta ar deveni satelitul dinamoviștilor: “Niciodată nu s-a pus problema asta. Juventus n-a fost satelitul nimănui și nici nu va fi. Dinamo II se zbate în mocirlă, nu avem cum să fim satelitul lor, pentru că avem o situație financiară foarte bună. Drept dovadă, astăzi am trimis o cerere la Federație ca să putem organiza un meci din Cupa României, fiindcă avem o bază sportivă performantă”, a declarat Marian Rusen.
 

 

articol scris de Corina Mlădinoiu
 

23 Feb. 2009, 18:45 Liga 2
Pe aceeași temă