Meciul Metaloglobus – Petrolul se joacă pe stadionul altei echipe din Liga 2. Bucureștenii au luat decizia „din respect pentru fanii Petrolului”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Aug. 2018, 16:09 Campionat
Meciul Metaloglobus - Petrolul se joacă pe stadionul altei echipe din Liga 2.** Bucureștenii au luat decizia

Pentru a treia oară în primele patru etape ale campionatului Ligii 2, Petrolul Ploiești joacă în deschiderea rundei. Formația prahoveană e una dintre cele mai atrăgătoare din această ediție, iar televiziunile deținătoare de drepturi TV o pun să joace vineri după-amiază, fie că are meci acasă sau în deplasare.

Așa s-a întâmplat când a întâlnit-o pe CS Balotești, Pandurii Târgu Jiu sau, acum, pe Metaloglobus București. Ca și în cazul partidei cu CS Balotești, programată să se desfășoare la Chiajna, pe stadionul echipei de Liga 1 Concordia, Petrolul determină echipa adversă să organizeze jocul pe o altă arenă decât cea proprie. Meciul cu Metaloglobus nu va avea loc pe stadionul din cartierul Pantelimon, acolo unde e „casa” bucureștenilor, ci în cartierul Colentina, pe stadionul Juventus, acolo unde joacă acasă Daco-Getica.

Clubul Metaloglobus spun că a decis să organizeze meciul cu Petrolul pe stadionul Juventus din respect pentru fanii echipei ploieștene. „Din respect pentru fanii Petrolului, care cu siguranță vor veni în număr mare, am închiriat stadionul celor de la Juventus Colentina pentru confruntarea de vineri”, a anunțat Metaloglobus pe pagina sa de facebook.

Și Petrolul și-a anunțat fanii că meciul de vineri se desfășoară pe un alt stadion. „Din rațiuni organizatorice, partida dintre Metaloglobus București și FC Petrolul Ploiești, contând pentru etapa a patra a Ligii 2 Casa Pariurilor, se va disputa pe Stadionul Juventus Colentina din Capitală, vineri, de la ora 18.00.

Stadionul Juventus Colentina este cel pe care își susține jocurile de pe teren propriu o altă divizionară secundă, ASC Daco-Getica București, iar pentru întâlnirea de vineri, accesul spectatorilor va fi gratuit.

Suporterii „lupilor” vor avea la dispoziție una dintre peluzele arenei, urmând ca, în cazul în care va fi necesar, numărul locurilor să fie suplimentat în zonele adiacente”, a transmis Petrolul pe site-ul oficial.

Înaintea desfășurării etapei a 4-a, Petrolul ocupă locul 4, cu 7 puncte, în timp ce Metaloglobus se află pe penultimul loc, pe 19, cu un punct.

CITEȘTE și: Petrolul deschide etapa a 4-a, ASU Poli și „U” Cluj o închid! Programul jocurilor și televizărilor

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Aug. 2018, 16:09 Campionat
Pe aceeași temă