EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Dănuț Coman n-a mai ajuns la CFR Cluj. Clauza care l-a ținut pe președintele FC Hermannstadt legat de clubul sibian

Vlad MĂCICĂȘAN 06 Sep. 2021, 16:37 Liga 2
EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Dănuț Coman n-a mai ajuns la CFR Cluj. Clauza care l-a ținut pe președintele FC Hermannstadt legat de clubul sibian

CFR Cluj își caută în continuare președinte executiv, după demiterea lui Marian Copilu. Cel mai aproape de această funcție a fost Dănuț Coman, conducător agreat atât de finanțatorul Neluțu Varga, cât și de Dan Petrescu și ceilalți membri din stafful administrativ.

Coman s-a prezentat la Cluj la negocieri, iar după întrevederile cu patronului clubului clujean a declarat că alegerea sa a fost să rămână la FC Hermannstadt.

”Asta a fost decizia mea, de a rămâne și a lupta pentru acest oraș și această echipă să rămână în prima ligă. Mi-au făcut o ofertă extraordinară, a fost greu de ales, dar pentru mine cuvântul este mai important decât orice altceva. Avem la Sibiu o echipă frumoasă, un grup unit, cu un staff extraordinar, patronii sunt oameni extraordinari, care au făcut eforturi ca echipa să meargă mai departe și nu ar fi fost corect din parte mea să-i las după trei luni. Am decis că este mai bine să ajut această echipă să promoveze și să duc acest proiect la bun sfârșit”, a spus Dani Coman la DigiSport.

Clauză de 150.000 de euro

ProSport a aflat însă că nu a fost vorba în totalitate despre o alegere a lui Dănuț Coman, așa cum a lăsat să se înțeleagă conducătorul echipei din Sibiu.

Conform surselor noastre, fostul portar i-a adus la cunoștință finanțatorul Varga faptul că are o clauză de reziliere cu FC Hermannstadt de 150.000 de euro și că șefii echipei nu sunt de acord să renunțe la această clauză și să-l lase pe Coman să plece.

Neluțu Varga nu a vrut să audă de plata vreunei clauze și a decis să renunțe la variantă cu Coman președinte.

După anunțul lui Coman că a refuzat CFR Cluj, FC Hermannstadt a anunțat triumfătoare că fostul portar rămâne la club pentru că a ales cu inima.

Bilașco își prelungește interimatul

Astfel, rând pe rând, variantele analizate de acționarii CFR-ului pentru postul de președinte au căzut.

Florin Prunea, propus de Dan Petrescu, nu a fost agreat de aceștia, iar variantele Iuliu Mureșan și Adrian Ilie n-au intrat în calcule decât la nivel de vehiculări.

Marius Bilașco ar putea rămâne președinte până la finalul anului, viitorul ocupant al acestei funcții urmând a fi decis după ședința AGA.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-a-refuzat-cfr-cluj-si-ramane-presedinte-la-fc-hermannstadt-pentru-mine-cuvantul-este-mai-important-decat-banii-sau-faima-19198805

Vlad MĂCICĂȘAN 06 Sep. 2021, 16:37 Liga 2
Pe aceeași temă