Dănuț Coman a refuzat CFR Cluj și rămâne președinte la FC Hermannstadt! ”Pentru mine, cuvântul este mai important decât banii sau faima”

Robert JUGRAVU 31 Aug. 2021, 23:00 Liga 2
Dănuț Coman a refuzat CFR Cluj și rămâne președinte la FC Hermannstadt! ”Pentru mine, cuvântul este mai important decât banii sau faima”

Dat ca sigur ca nou președinte la CFR Cluj, Dănuț Coman a refuzat în cele din urmă propunerea campioanei și a hotărât să rămână în Liga 2, la FC Hermannstadt, unde a fost instalat ca președinte în această vară, după despărțirea de Astra, și ea retrogradată din Liga 1, ca echipa sibiană.

Coman a fost în discuții avansate cu campioana și instalarea sa în Gruia părea o certitudine, așa cum ProSport a anunțat, însă negocierile dintre cele două părți au picat pe ultima sută de metri. Dani Coman va rămâne în proiectul FC Hermannstadt de revenire în Liga 1, unde spune că există un grup foarte unit.

Dani Coman a ținut să specifice că a fost ademenit cu o sumă de bani consistentă, dar a refuzat oferta venită din partea finanțatorului clubului CFR Cluj, Neluțu Varga.

Dănuț Coman continuă cu FC Hermannstadt, refuzând oferta ”extraordinară” primită de la CFR Cluj

Fostului portar i-a fost oferit postul de președinte la CFR Cluj după debarcarea lui Marian Copilu, însă acesta a refuzat și a ales să continue cu FC Hermannstadt. Coman susține că a făcut mai multe concesii, inclusiv financiare, pentru a rămâne la clubul din Sibiu.

”Am avut o discuție cu cei de la CFR Cluj, cu patronul echipei, domnul Varga. Pe această cale, vreau să-i și mulțumesc pentru oferta pe care mi-a făcut-o, dar am început un proiect la Sibiu, mi-am dat cuvântul oamenilor, că împreună vom promova, iar pentru mine cuvântul este mai important decât banii sau faima. Asta a fost decizia mea, de a rămâne și a lupta pentru acest oraș și această echipă să ajungă în prima ligă.

Mi-au făcut o ofertă extraordinară din toate punctele de vedere, de aceea le-am și mulțumit. A fost greu de ales, dar pentru mine cuvântul este mai important decât orice altceva. Ar fi fost un pas înainte, poate, din punct de vedere profesional, financiar, dar sunt lucruri pe care nu le poți cumpăra cu bani. Pe mine nu m-au cumpărat niciodată banii. Mă bucur că am luat această decizie, că am lângă mine oameni cu care pot trage pentru a avea succes la această echipă”, a declarat Dănuț Coman la DigiSport.

Coman, sigur pe decizia sa: ”Nu există nicio șansă să mă răzgândesc”

Fostul președinte al Astrei a menționat că decizia sa este finală, astfel că nu se pune problema unei răsturnări de situație.

”Au contat toate aspectele, dar a fost cel mai important că am început un proiect, în jurul căruia există emulație. Am decis că este mai bine să ajut această echipă să promoveze și să duc acest proiect la bun sfârșit. Nu există nicio șansă să mă răzgândesc. Am discutat cu domnul Varga, a înțeles situația și sper că am rămas în aceleași relații bune pe care le-am avut și până acum”, a mai spus Dănuț Coman.

FC Hermannstadt ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2 după cinci etape, cu 13 puncte acumulate, la fel ca Steaua, ocupanta locului 1, și Concordia Chiajna, clasata pe locul 3, care au și ele tot câte 13 puncte. Golaverajul face însă diferența în acest moment între cele trei formații: 11-3 (8), 11-4 (7), respectiv 8-1 (7). În etapa a 6-a, FC Hermannstadt va juca la Viitorul Pandurii Târgu Jiu în jurul datei de 11 septembrie, meciul nefiind încă programat.

Foto: Gheorghe Flușter / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isi-pierde-fc-hermannstadt-presedintele-danut-coman-este-alesul-lui-nelutu-varga-la-cfr-cluj-unde-va-face-din-nou-echipa-cu-bogdan-mara-19198609

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-a-rasuflat-usurat-dupa-victoria-la-scor-cu-fk-csikszereda-te-gandesti-ca-o-serie-negativa-nu-poate-tine-la-infinit-cui-i-a-dedicat-petrisor-petrescu-golul-sau-19198758

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sibienii-se-intorc-pe-podium-fc-hermannstadt-cea-mai-clara-victorie-din-acest-sezon-4-1-cu-fk-csikszereda-ciucanii-abia-au-sparg-gheata-in-privinta-golurilor-19198692

Robert JUGRAVU 31 Aug. 2021, 23:00 Liga 2
Pe aceeași temă