Eugen Trică a făcut primul transfer după numirea la Turris Oltul. A adus un fundaș de 22 de ani

Andrei PASCU 18 Nov. 2020, 19:48 Liga 2
Eugen Trică a făcut primul transfer după numirea la Turris Oltul. A adus un fundaș de 22 de ani

Turris Oltul continuă să facă schimbări la echipă. După ce l-a înlocuit pe Erik Lincar cu Eugen Trică pe banca tehnică, acum formația din Turnu Măgurele a făcut un transfer cu doar câteva etape rămase din acest an în Liga 2. Miercuri, a anunțat aducerea unui fundaș.

Turris Oltul: ”Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese” 

La Turris Oltul a ajuns Vlad Gîsă, apărător de 22 de ani. Acesta a venit de la echipa a doua a celor de la FC Voluntari. Gîsă s-a format la Dinamo, iar în CV-ul său mai apare Chindia Târgoviște, unde a fost împrumutat de FC Voluntari în perioada iulie 2018 – decembrie 2018.

Singurele meciuri la profesioniști au fost bifate la echipa din Târgoviște, care la momentul respectiv evolua în Liga 2. A prins patru partide, în care a fost integralist.

Întăriri în aparare‼

Fundasul roman Vlad Gîsă (22 ani) a devenit, de astăzi, oficial jucătorul alb-albaștrilor. In cariera sa, acesta a evoluat la echipe precum Dinamo Bucuresti, Chindia Târgoviște, FC Voluntari.

Clubul nostru ii ureaza Bun venit! si sa aiba parte de cat mai multe succese”, se arată într-un comunicat al FC Turris Turnu Măgurele.

Turris Oltul nu a mai jucat în Liga 2 de pe 7 noiembrie 

Turris Oltul nu a mai jucat în Liga 2 de aproape două săptămâni, din data de 7 noiembrie, de la meciul cu FK Csikszereda, scor 0-0. La o zi distanță după ce a fost numit Eugen Trică pe banca tehnică, Turris Oltul a descoperit că are o mulțime de cazuri de COVID-19 în cadrul lotului. Teleormănenii au amânat meciul din etapa a 12-a, cu Dunărea Călărași, care trebuia să se joace vineri, 13 noiembrie, de la ora 19:30, în deplasare.

Următorul meci este programat pe 21 noiembrie, de la ora 11:00, cu Viitorul Pandurii. La momentul actual, echipa din Turnu Măgurele se clasează pe locul 11, cu 16 puncte strânse în 11 meciuri. Gorjenii sunt pe 6, la trei lungimi distanță de formația pregătită de Eugen Trică.

 

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-si-a-completat-stafful-de-la-turris-oltul-cu-doua-nume-importate-laurentiu-dinita-si-razvan-stanca-prezentati-oficial-19157421

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-surprinde-dupa-despartirea-de-turris-oltul-si-a-declarat-simpatia-fata-de-o-echipa-importanta-din-liga-2-iubesc-acel-club-mi-as-dori-sa-antrenez-acolo-19157181

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/erik-lincar-are-un-repros-catre-parintii-sai-pentru-faptul-ca-pana-acum-n-a-antrenat-ca-principal-in-liga-1-19158178

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 18 Nov. 2020, 19:48 Liga 2
Pe aceeași temă