Cornerele, marea problemă pentru CFC Argeș. A pierdut cu Concordia Chiajna tot în urma unei faze fixe, dar Eugen Neagoe a scos în evidență și un episod prin care le atrage atenția arbitrilor: ”Băi, te înjură, cheamă centralul”

Andrei PASCU 05 Nov. 2023, 15:50 Liga 2

Eugen Neagoe spera să prelungească seria fără înfrângere la Campionii FC Argeș cât mai mult, dar asta nu s-a întâmplat decât în primele două meciuri de la venirea sa. În etapa a 12-a de Liga 2, piteștenii au pierdut în deplasarea cu Concordia Chiajna, scor 0-1.

Antrenorul a tras concluziile din tabăra Argeșului și a semnalat momente mai puțin bune, în special faptul că echipa sa a încasat iar gol în urma unei faze fixe.

Eugen Neagoe, reacție după Concordia Chiajna – Campionii FC Argeș, scor 1-0, în etapa 12 de Liga 2

Eugen Neagoe nu avea cum să treacă peste modul în care Concordia Chiajna a câștigat. În minutul 18, Denis Ispas a marcat în urma unui corner, aspect care l-a nemulțumit pe ”principal”. Voia un marcaj mult mai strâns, iar astfel golul putea fi evitat.

  • Campionii FC Argeș, contra Concordia Chiajna: Andr. Bucur – Tofan, Turda (cpt.), M. Tudose, Scarlatache (M. Angelov 46′) – Rădescu, Andr. Panait (Babin 72′), Rob. Boboc, Bertrand (Zătreanu 62′, Mitoi 79′) – Buhăcianu (P. Dulcea 46′) – Bg. Rusu
    Rezerve neutilizate: Straton – Balaur, Grigore-Huideș, R. Ciuciulete

În urma reușitei ilfovenilor, Campionii FC Argeș a presat și putea marca pentru 1-1, având șanse bune în incursiunile ofensive, chiar dacă la Chiajna a plouat pe tot parcursul partidei și chiar și interviul oferit de Eugen Neagoe a fost acordat pe ploaie.

Eugen Neagoe, după Concordia Chiajna – Campionii FC Argeș: ”Am luat gol la primul corner”

Ceea ce îl apasă cel mai mult pe Neagoe este faptul că, în cele patru meciuri disputate de Campionii FC Argeș cu el pe bancă, trei partide oficiale și un amical, toate cele trei goluri încasate au venit în urma cornerelor!

Prima înfrângere, dar am pierdut în urma unui joc pe care nu meritam să îl pierdem, pentru că am început foarte bine, cei de la Chiajna nici nu au trecut de centrul terenului. La prima fază, balon lung, din partea stângă, pierdem omul, iese corner, iar la primul corner iese gol.

Am exersat cornere, faze fixe, fiecare jucător știa ce are de făcut, dar când îți pierzi marcajul la primul corner, nu poți ține adversarul, e o mare problemă!

Meciul a fost echilibrat, în unele momente am dominat, am controlat, am avut ocazii de a marca, am avut și ocaziile singuri cu portarul, am driblat portarul dar nu am putut marca, asta e!”, a spus Eugen Neagoe, conform Digi Sport.

Eugen Neagoe a povestit un episod surprinzător al partidei Concordia Chiajna – Campionii FC Argeș

Eugen Neagoe a fost avertizat cu cartonaș galben în partida cu Concordia Chiajna, dar a atras atenția asupra unui detaliu care l-a surprins și pe care nu l-a înțeles. Conform celor spuse de antrenor, avertismentul a venit după ce i-a atras atenția unui ”asistent” că un jucător de la Concordia Chiajna l-a înjurat pe respectivul ”tușier”.

Acesta din urmă nu numai că nu a luat atitudine și nu a sancționat ieșirea jucătorului de la Chiajna, ci a cerut intervenția ”centralului”, pentru a solicita ca Eugen Neagoe să fie sancționat.

Nivelul Ligii 2 nu e ca la prima ligă, e mai jos, dar supărarea e că nici oamenii care conduc jocul nu își fac datoria. Sincer, este jenant! Am atras atenția băiatului de la tușă… asta e chiar jenant, să îl înjure jucătorul de la Chiajna, îl înjură în fața mea, sunt 20 de oameni în preajma mea și cei din tribună, și îi spune cineva că îl înjură, să ia atitudine, să facă măcar ceva.

Apoi, cheamă arbitrul central și îmi dă mie galben. Sincer, e rușinos pentru oamenii care conduc jocul! Ei ar trebui să aibă puțină mândrie, doar pentru ei, să se respecte pe ei dacă nu ne respectă pe noi.

Dar să face asemenea… mă rog, nici nu am cuvinte, ce să spun? Un băiat tânăr, pe care îi înjură jucătorul de la Chiajna, iar apoi vine fără să îl jignesc, fără să… doar atât i-am zis, «băi, te înjură, cheamă arbitrul central să îl avertizeze». Iar el cheamă arbitrul central, care îmi dă mie galben.

Asta e, mergem mai departe”, a mai spus antrenorul.

Campionii FC Argeș, pe 13 în Liga 2, meci cu Unirea Slobozia în runda următoare

Campionii FC Argeș este pe locul 13 în Liga 2, cu 15 puncte, la un punct de locurile 11 și 12, Steaua și FK Miercurea Ciuc. Are un avans de un punct peste locul 14, CSM Slatina.

De la venirea lui Neagoe, piteștenii au adunat patru puncte în trei meciuri, 1-1 cu CSM Slatina și 1-0 cu Gloria Buzău, înaintea duelului cu Concordia Chiajna. În partida următoare, piteștenii vor întâlni, pe teren propriu, Unirea Slobozia.

Nu e mare diferența de locurile de play-off, dar dacă facem așa eroare… eu, mă rog, de când am venit am jucat trei meciuri oficiale și un amical, și am primit trei goluri. Am primit trei goluri, toate din cornere.

Lucrăm fazele fixe, le stabilim, facem la antrenamente, dar tot așa primim gol, e rușinos! O echipă cu jucători maturi, cu experiență. Dacă nu faci marcaj, e mare problemă”, a mai spus Eugen Neagoe.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-concluzii-dupa-viitorul-pandurii-chindia-0-0-19291991

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-concluzii-dupa-ceahlaul-csm-slatina-4-0-19291988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-alexandria-si-miercurea-ciuc-selimbar-meciuri-in-etapa-a-12-a-a-ligii-2-19291903

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-remizat-cu-chindia-si-are-noua-meciuri-fara-esec-19291932

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-i-a-dat-teapa-lui-daniel-popa-pentru-a-scapa-de-depunctare-19291908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-12-liga-2-19291581

Andrei PASCU 05 Nov. 2023, 15:50 Liga 2
Pe aceeași temă