„Este dureros când un arbitru dă niște decizii pe care numai el le vede”

22 Nov. 2011, 12:11 Liga 2

Oficialii clubului FC Botoșani au acuzat la finalul partidei de la Otopeni că a fost viciere de rezultat și că arbitrii au luat două decizii în defavoarea roș-alb-albaștrilor. Dumitru Brânză, directorul executive al FC Botoșani susține că urmează să revadă înregistrarea partide și e posibil să se adreseze comisiilor FRF.

„Este dureros când un arbitru dă niște decizii pe care numai el le vede. Nu vede nimeni altcineva în afară de el. Am să văd înregistrarea meciului după care mă pot pronunța. Au fost niște faze destul de grele. Dacă vom considera că arbitrii au greșit cu siguranță vom depune memoriu la federație, dar întâi vrem să vedem acele faze”, a spus Dumitru Brânză.

Orac: „Penalty-ul e dubios”

Și tehnicianul botoșănean, Costel Orac, consideră că penalty-ul dictat în favoarea echipei CS Otopeni a fost unul dubios în timp ce golul marcat de Atudorei a fost unul perfect valabil. Costel Orac nu este foarte supărat pe arbitri și spune că aceștia pot greși, dar important este să nu greșească cu intenție.

„Le-am spus arbitrilor că o să mă uit pe DVD, dar în nici într-un caz nu putea să fie ofsaid la faza respectivă. Nu a fost mascat portarul. Nu influența jocul. Și penalty-ul e dubios. L-am întrebat pe Dinu și mi-a spus că mingea l-a lovit în abdomen. Dacă arbitrul dă nu avem ce face. Poate la meciul următor sau în retur vom beneficia și noi de asemenea situații. Și ei se pot înșela, dar important este să nu fie făcută cu intenție”, a spus Costel Orac.

„Ne-a lipsit execuția finală”

Orac spune că roș-alb-albaștrii puteau obține cel puțin un punct la Otopeni dacă atacanții pe care i-a trimis în teren ar fi fost mai concentrați. Costel Orac consideră că FC Botoșani a avut suficiente ocazii din care ar fi putut înscrie cel puțin un gol.

„Ne-a lipsit execuția finală. Am avut două ocazii mari a lui Matei. A mai fost ocazia lui Dinu. Ne-a lipsit execuția finală. E o chestie de concentrare, dar sunt situații în care chiar dacă ești concentrat poți rata. Important este să ne corectăm din mers”, a spus Costel Orac.

Sursa: btonline.ro

22 Nov. 2011, 12:11 Liga 2
Pe aceeași temă