Ene crede că Voluntariul se va menține pe primul loc: „Cele șapte puncte avans sunt liniștitoare, dar nu trebuie să ne culcăm pe ureche”

Marius ANGHEL 20 Dec. 2014, 16:26 Liga 2
Ene crede că Voluntariul se va menține pe primul loc:**

Marius Ene, unul dintre cei trei golgheteri ai Ligii a II-a aflați la egalitate de goluri marcate (10), a vorbit, sâmbătă, la Sport Total FM despre parcursul surpriză al noii sale echipe, FC Voluntari. Nou-promovată în acest sezon, gruparea ilfoveană a terminat pe primul loc în clasamentul Seriei I și are un avantaj ce le conferă prima șansă la promovarea în Liga 1. Cu cele șapte puncte avans față de Rapid CFR Suceava și Academica Argeș, 38 de puncte față de 31, trupa de lângă București are o vacanță liniștită în această iarnă.

„Este mulțumitor, dar putea fi și mai bine. Am avut un final de tur care m-a găsit într-o formă scăzută, dar a fost bine că echipa nu a resimțit asta. Sincer să fiu, nu eram atât de încrezator, dar uitați că echipa a surprins și nu degeaba ne aflăm pe primul loc. Cele șapte puncte avans sunt liniștitoare, dar nu trebuie să ne culcăm pe această ureche. Cred că avem forța necesară de a ne păstra acest avantaj. Ritmul de joc este în descreștere, iar partidele de răsunet au dispărut”, a spus Ene, care este în fruntea topului golgheterilor din Liga 2, la egalitate cu atacanții Rapidului Marius Matei și Mircea Negru.

Ajuns la 32 de ani, atacantul ce a mai promovat în cariera sa și cu brașovenii de la Corona speră să ajungă din nou în Liga 1 și declară că nu se teme de posibilele transferuri pe care conducerea Voluntariului intenționează să le facă. Ene l-ar putea avea coechipier chiar pe unul dintre adversarii din clasamentul golgheterilor, pe Marius Matei, însă oficialii clubului sucevean au pretenții ridicate pentru a-și ceda încă de acum jucătorul ce se află în ultimele șase luni de contract.

„Concurența este benefică pentru toți jucătorii, iar în atac va veni un atacant la fel de experimentat și cred că va prinde bine. Avem nevoie de astfel de jucători”, a mai declarat Marius Ene în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Marius ANGHEL 20 Dec. 2014, 16:26 Liga 2
Pe aceeași temă