Egalul Gloriei cu Petrolul l-a mulțumit pe Ilie Stan. Buzăul nu s-a putut baza pe șapte fotbaliști în meciul de la Ploiești: ”Cei care au jucat au avut atitudine.” Concluziile antrenorului și ce a spus despre decesul lui Maradona

Andrei PASCU 25 Nov. 2020, 21:37 Liga 2

SCM Gloria Buzău a scos un egal în etapa a 14-a din Liga 2, 1-1 cu Petrolul în deplasare. Remiza îi menține pe buzoieni aproape de zona primelor șase locuri, aspect pe care l-a remarcat și apreciat antrenorul Ilie Stan. ”Principalul” a caracterzizat evoluția echipei sale ca fiind una pozitivă.

Ilie Stan: ”Jucătorii au dat dovadă de atitudine în sensul pozitiv”

Însă, Stan a punctat că, dacă SCM Gloria Buzău ar fi avut puțin noroc, ar fi putut să ia toate cele trei puncte din confruntarea cu Petrolul. La scorul de 0-0, antrenorul a remarcat la finalul meciului câteva situații în care elevii săi puteau să marcheze și astfel ar fi putut termina partida cu victorie.

”Sunt fericit că, în condiţiile în care nu am avut şapte jucători astăzi, cei care au intrat au dat dovadă de atitudine în sensul pozitiv. Dacă eram puţin mai atenţi puteam să plecăm cu cele treu puncte şi, dacă la 0-0 înscriam, altul ar fi fost rezultatul. Avem promisiuni că de la anul vom lua acest drept de promovare şi normal că vom ataca anul viitor promovarea pentru Liga 1”, a declarat Ilie Stan, citat de Telekom Sport.

Ilie Stan, despre moartea lui Diego Armano Maradona: ”Eu zic că nu a decedat un mare, ci un super, super jucător” 

Antrenorul Buzăului a vorbit la interviuri și despre decesul lui Diego Armando Maradona, anunț care a venit din Argentina chiar în timpul meciului de la Ploiești. Ilie Stan s-a declarat impresionat de ”magiile” pe care le făcea fostul fotbalist pe teren, pe care îl consideră, de altfel, cel mai mare din toate timpurile.

”Eu zic că nu a decedat un mare, ci un super, super jucător. Şi dacă ne aducem aminte, eram copil, jocurile de la Napoli, erau incredibile. Nu l-am prins pe Pele, dar din punctul meu de vedere Maradona a fost unul dintre cei mai mari şi după el cred eu că e Messi”, a completat Ilie Stan.

SCM Gloria Buzău, duel cu Aerostar Bacău în runda următoare 

SCM Gloria Buzău nu are drept de promovare nici în acest sezon, dar speră să prindă un loc în play-off-ul Ligii 2. Acum e pe locul 7, cu 20 de puncte în 13 partide, la două lungimi de poziția a 6-a, ocupată de Rapid, 22 de puncte în 12 meciuri.

Petrolul este cu două locuri mai jos, pe 9, cu 18 puncte în 13 meciuri.

În etapa următoare a Ligii 2, a 15-a, echipa lui Ilie Stan va juca pe teren propriu cu Aerostar Bacău, iar Petrolul întâlnește Unirea Slobozia, în deplasare.

Până atunci însă, pentru ambele echipe urmează meciuri în 16-imile Cupei României. Petrolul joacă sâmbătă, de la ora 18:00, la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, iar SCM Gloia Buzău o întâlnește luni, de la ora 20:45, pe teren propriu, pe FCSB.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-scm-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1700-gazarii-sunt-intr-o-situatie-mai-mult-decat-delicata-19159394

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-cinci-meciuri-au-loc-de-la-ora-1400-dunarea-calarasi-si-viitorul-pandurii-pot-urca-pe-podium-asu-poli-pare-sa-aiba-o-misiune-facila-si-sa-se-apropie-din-nou-de-lider-19159391

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-are-inca-un-caz-de-covid-19-printre-jucatori-a-intrat-deja-in-izolare-meciul-cu-csm-resita-nu-e-amenintat-sa-nu-se-joace-19159574

Andrei PASCU 25 Nov. 2020, 21:37 Liga 2
Pe aceeași temă