Egal între Rm. Sărat și Panciu

10 Jul. 2009, 20:25 Liga 2
Egal** între Rm. Sărat și Panciu

Nou promovată în liga a doua, CSM Rm. Sărat și echipa de liga a treia, FC panciu au terminat la egalitate, 1-1 (1-0) prima partidă de verificare din acest sezon, disputată pe terenul din Rm. Sărat. Vrîncenii, antrenați de Ionică Serea și Dănuț Bolocan au dominat partida de la un capăt la celălalt și au fost aproape de a cîștiga, dar atacantul Cătălin Costin a ratat o lovitură de pedeapsă în ultimul minut de joc. În prima repriză, cele mai mari ocazii au aparținut păncenilor. Predoiu a șutat cu efect de la marginea careului, dar portarul rîmnicenilor, Leu a respins în corner (7), iar celălalt atacant, Dănuț Dobrescu a scăpat singur cu portarul advers, l-a driblat, dar a centrat aiurea (22). În primul act, antrenorul Ionică Serea a intrat în teren și a protestat vehement, pe bună dreptate, la trei decizii ale unui asistent, care, la numai 17 ani, a vrut să iasă în evidență și să ajute echipa gazdă. Gazdele au deschis scorul în minutul 31. Noua achiziție a păncenilor, fundașul Cristi Gurguiatu a respins balonul în Toma, atacantul rîmnicenilor a scăpat singur și a marcat cu un șut în colțul lung. Ultima ocazie a primelor 45 de minute a fost irosită de Răzvan Duțu, lovitura liberă executată de acesta fiind respinsă de la bară de portarul CSM-lui (38). În repriza a doua, pe fondul schimbărilor efecutate de ambii antrenori, tot vrîncenii au avut inițiativa, și, după șutul în bară trimis de rîmniceanul Roman (49), FC Panciu a egalat. Ionescu a centrat din corner și atacantul Cătălin Costin a marcat cu o lovitură de cap. Vrîncenii au fost aproape de a marca din nou, dar lovitura de cap trimisă de Moraru a trecut milimetric pe lîngă poartă (67). În ultimul minut de joc, un alt jucător aflat în probe la Panciu, Florin Ciobotaru a scos o lovitură de pedeapsă, dar Cătălin Costin a ratat, evidențiindu-l pe portarul de rezervă al rîmnicenilor.
 

CSM Rm. Sărat – FC Panciu 1-1 (1-0)

 

Au marcat: Toma 31 respectiv Costin 52.

În minutul 90, Costin (FC Panciu) a ratat o lovitură de pedeapsă.

CSM Rm. Sărat (antrenor Mihai Ciobanu): Leu – V. Crețu, C. Pușcă, Banu, I. Vișan – Chiorcău, Toma, Percă, Rențea – Nica, M. Pușcă. Au mai jucat: Toader, R. Stan, Tîrîială, Furdui, Pîrîială, Roman, Croitoru, Nicolae și Ispas.

FC Panciu (antrenori Ionică Serea și Dănuț Bolocan): repriza I Gordin – Cl. Mihai, E. Ștefan, Gurguiatu, Stanciu – Stoian, Cioran, Duțu, Ionică – Predoiu, Dobrescu.

FC Panciu (repriza a doua): Lazăr – Văsîi, Constantinescu, Parlac, R. Stan – Ionescu, Bîra, Ungureanu, Moraru (75 Corbea) – Costin, Fl. Ciobotaru.
 

10 Jul. 2009, 20:25 Liga 2
Pe aceeași temă