Editorialistul ProSport Decebal Rădulescu e de partea ultrașilor rapidiști în scandalul cu șefii clubului: ”E mare lucru să ai puterea să-ți ceri scuze!”

Bogdan SAVIN 19 May. 2021, 17:13 Liga 2
Editorialistul ProSport Decebal Rădulescu e de partea ultrașilor rapidiști în scandalul cu șefii clubului: ”E mare lucru să ai puterea să-ți ceri scuze!”

Editorialistul ProSport Decebal Rădulescu e de partea ultrașilor rapidiști în ”războiul” cu șefii clubului din Giulești. Între cele două părți a izbucnit un conflict după ce fanii au fost ignorați la petrecerea ce a marcat promovarea, după șase ani, în Liga 1.

Rapid a pierdut meciul cu ”FC U” Craiova 1948, scor 1-3, dar a obținut promovarea. La meciul de la Buftea au asistat, după gardul arenei, circa 2.000 de suporteri ai trupei pregătite de Mihai Iosif, la final cu toții sărbătorind revenirea în prima ligă.

Totuși, contrele au pornit după ce Liviu Ungurean, liderul galeriei, l-a rugat pe Daniel Niculae, viitor președinte al clubului, acum consilierul finanțatorului, ca echipa să meargă măcar pentru câteva minute la arena din Giulești pentru a celebra alături de fanii care au venit acolo în număr mare.

Ultrașilor rapidiști în războiul cu șefii clubului: ”E mare lucru să ai puterea să-ți ceri scuze!”

Cel care conduce peluza rapidistă, zis ”Bocciu”, s-a lovit de refuzul lui Niculae și o explicație seacă: jucătorilor le e foame.

Daniel Niculae și Victor Angelescu au venit cu explicații pentru refuzul față de suporteri de a merge echipa la stadionul din Giulești, unde să petreacă împreună. În discuții a intrat și Vlad Baltazar, un alt lider al suporterilor, care a dezvăluit discuțiile dintre Niculae și ”Bocciu”.

”Câteodată, în viață, sunt niște momente pe care, dacă le ratezi, îți pare rău. Sau nu-ți pare. Când liderul galeriei rapidiste i-a rugat pe jucători să vină alături de ei pe Giulești măcar 5 minute, cred că n-a greșit. Se întâmpla luni, imediat după promovare. Dar cine sunt ei? Suporterii? Pai ei sunt cei care au ținut Rapid în viața. Ei sunt cei care, de exemplu, la ideea lui Gheorghe Răducanu s-au tupilat într-un cinematograf și, din senin, le-au cântat jucătorilor imnul echipei. Țineți minte. Imaginile au făcut înconjurul lumii. Așa, lumea n-a uitat de Rapid! Apoi au inundat stadioanele din toate ligile. De la sate până în marile orașe.

Nu au supărat, niciodată, pe nimeni. Au arătat doar dragoste pentru culori. Cel puțin în ăștia 6 ani. Au suferit în tăcere mânați de un vis. Întoarcerea, într-o zi, pe noul Giulești în Liga 1. Ideea liderului de azi, Liviu Ungureanu, cu întâlnirea din Giulești, de după promovare, marca finalul unei suferințe asumate”, a postat Decebal Rădulescu, editorialist ProSport, pe pagina sa de Facebook.

”Exista un om care și-a vândut casa pentru a ține echipa în viață”

”Eliberarea de trecutul greu și deschiderea unui viitor, așa cum numai rapidiștii știu să și-l facă. Orgoliile n-au fost niciodată parte din viața acestei echipe. Tocmai din acest motiv, Rapid și suporterii ei sunt speciali. Așa au căpătat în timp valoare autentica. Pentru că dacă ești rapidist, vii dintr-o alta poveste. Poveste pe care au vrut cu tot dinadinsul s-o spună ziare mari ale lumii, azi, când Echipa s-a întors în Liga 1. Nu cred să se mai fi întâmplat asta vreodată.

Când consideri că greșești, e mare lucru să ai puterea să-ți ceri scuze. Așa cum a făcut-o Daniel Pancu. Și apropos de Pancu. Probabil că ar fi meritat și el un ”mulțumesc” luni seara. Dar n-au intrat zilele-n sac. În clubul ăsta am auzit că mai exista un om care și-a vândut casa pentru a ține echipa în viață. Dacă e așa, respectați-l! Merită o loja pe viață în Giulești. Așa cum merită cu toată considerația Victor Angelescu. Fără el și curajul lui, suflarea vișinie s-ar fi bucurat mai puțin azi”, a încheiat Decebal Rădulescu.

Rapid mai are un meci de disputat în acest sezon de Liga 2, duminică, de la ora 13:30, la CS Mioveni, în etapa a 10-a a play-off-ului. Apoi se va pregăti pentru debutul în noul sezon de Liga 1.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-refuz-fata-de-galeria-rapidului-dupa-obtinerea-promovarii-suporterii-au-mers-degeaba-in-giulesti-videofoto-exclusiv-19185682

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-si-victor-angelescu-explicatii-pentru-suporteri-dupa-ce-rapid-n-a-onorat-invitatia-la-stadion-pentru-a-sarbatori-promovarea-alaturi-de-fani-momentul-in-care-liderul-galeriei-i-a-anu-19185753

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liderii-galeriei-rapid-acuzatii-socante-pentru-daniel-niculae-presedintele-l-ar-fi-injurat-pe-bocciu-bai-nico-aici-ai-stricat-o-definitiv-si-iremediabil-19185847

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victor-angelescu-intervine-in-scandalul-bocciu-daniel-niculae-am-explicat-cum-au-stat-lucrurile-cu-adevarat-19185855

Bogdan SAVIN 19 May. 2021, 17:13 Liga 2
Pe aceeași temă