E sigur, Oțelul se va prezenta cu juniorii la meciul de la Bacău. Pe termen lung, incertitudinile persistă

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 15:22 Liga 2

Incertitudinea existentă la FC Oțelul, în ceea ce privește prezentarea la primul meci de după pauză de iarnă din Liga a 2-a, implicit și continuarea campionatului, a fost risipită miercuri seară, când administratorul judiciar Mihai Bojincă a transmis că sunt bani pentru a face deplasarea pentru jocul cu SC Bacău.

Imediat, antrenorul echipei de juniori A, Stelian Bordieanu (foto mic), a fost anunțat că puștii săi vor reprezenta Oțelul în liga secundă. Astfel, jucătorii care nu aveau vizita medicală făcută au rezolvat acest aspect în cursul zilei de ieri, totodată un reprezentant al clubului plecând la București pentru vizarea legitimațiilor la FRF.

Deplasarea la Bacău va fi făcută în dimineața meciului, programat la ora 11:00.

Pe termen lung, însă, incertitudinile persistă, mai ales că procedura de vânzare a autoturismelor pentru care se primiseră oferte va fi de o durată mult mai mare decât se estimase inițial.

Pe site-ul mb.ro, ce aparține administratorului judiciar, ieri a fost publicat un anunț prin care se solicită oferte pentru servicii de evaluare a bunurilor mobile (echipamente și autovehicule) aparținând FC Oțelul SA, ce urmează a fi valorificate în cadrul procesului de insolvență. Termenul pentru depunerea ofertele de către evaluatori este de 29 februarie, iar cel selectat va trebui să întocmească raportul într-un interval de 10 zile. Acest lucru înseamnă că nu pot fi vândute imediat cele cinci autovehicule pentru care potențialii cumpărători făcusere deja oferte concrete.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă