După UTA, Dacia Unirea vrea să învinsă și ASU Poli: „Dacă ne vom păstra entuziasmul pe care l-am avut acasă, putem bifa un nou succes”

Marius ANGHEL 03 Mar. 2017, 13:09 Liga 2
După UTA, Dacia Unirea vrea să învinsă și ASU Poli:**

Joi dimineață, jucătorii Daciei Unirea au participat la o ședință de pregătire desfășurată pe stadionul Municipal apoi au plecat spre Deva. Astăzi, Alin Pânzaru va mai conduce un antrenament iar în jurul prânzului membrii echipei brăilene își va continua călătoria spre Timișoara, acolo unde, sâmbătă, în cadrul etapei a 23-a a Ligii a 2-a, vor juca la ora 15:00 în compania formației de pe locul al 14-lea, ASU Politehnica Timișoara.

Pentru acest joc, antrenorul Pânzaru are întreg lotul valid. „Am decis să nu mai trecem prin emoții și să plecăm încă de joi spre Timișoara, iar distanța să o parcurgem în două etape, prima oprire va fi la Deva apoi vineri vom pleca spre Timișoara. În felul acesta ne asigurăm că ajungem în condiții bune la meci”, a declarat Alin Pânzaru.

Antrenorul a vorbit apoi și despre obiectivul pe care și l-au propus brăilenii pentru partida de la Timișoara. „Important este faptul că nu avem probleme de lot, Adăscăliței a avut o problemă medicală, dar acum este apt de joc. Noi ne-am dori să câștigăm toate meciurile din această parte a campionatulului și ne pregătim în acest sens. Nu avem niciun fel de presiune asupra noastră, iar dacă ne vom păstra entuziasmul pe care l-am avut acasă etapa trecută, sâmbătă putem bifa un nou succes. Nu va fi ușor, pentru că ASU Politehnica are mulți fani care vor veni la meci, dar suntem obișnuiți cu scandările ostile, nu prea le mai auzim din teren. Eu sper să iasă bine”, a mai spus Pânzaru.

În tur, Dacia Unirea s-a impus cu 4-1 pe Municipal. Blănaru a deschis scorul pentru ASU Politehnica Timișoara în minutul 25, iar Cosmin Neagu a marcat în minutul 41 și a stabilit rezultatul primei reprize, 1-1. În partea a doua, brăilenii au mai înscris de trei ori, prin Neagu, Muscă și Pușcașu.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 03 Mar. 2017, 13:09 Liga 2
Pe aceeași temă