După cinci ani, Slatina revine la Liga 2. Mihai Ianovschi, încrezător înaintea debutului cu Dunărea Călărași: ”Nu vom avea trac! Va fi un nou început”

Adrian MUJEA 26 Aug. 2020, 14:29 Liga 2
După cinci ani, Slatina revine la Liga 2. Mihai Ianovschi, încrezător înaintea debutului cu Dunărea Călărași: ”Nu vom avea trac! Va fi un nou început”

După cinci ani de pauză, Slatina revine sâmbătă la nivelul campionatului Liga 2 cu o nouă echipă, prin CSM Slatina, după ce ultima care a participat în această competiție a fost FC Olt Slatina. Formația pregătită de Mihai Ianovschi așteaptă cu optimism debutul în noul sezon, ediția 2020/2021, programat în data de 29 august, de la ora 11:00, pe teren propriu, contra Dunărea Călărași.

”Va fi debutul în Liga 2, un nou început, pe care-l abordăm încrezători. Mergem pe omogenitate, va fi un joc dificil, întâlnim o echipă cu experienţă, dar vrem să câştigăm. Nu avem probleme medicale, toată lumea este aptă, sper să fiu inspirat, să aducem o primă bucurie suporterilor în ceea ce priveşte rezultatul”, a precizat antrenorul Mihai Ianovschi.

Mihai Ianovschi: ”Jocurile de la baraj au ridicat nivelul de experienţă al echipei”

Chiar dacă mulți dintre jucătorii Slatinei vor debuta la Liga a 2-a, antrenorul Mihai Ianovschi este convins că aceștia nu vor avea trac. Cel mai experimentat este mijlocașul Vasile Gheorghe (35 de ani), fost jucător la FC Ploiești, Astra, ”U” Cluj, CS Mioveni, Oțelul, Poli Iași, Concordia Chiajna, Juvenstus București sau FC Argeș.

”Nu cred că va fi trac, au văzut ce înseamnă meciurile cu miză. Jocurile de la baraj au ridicat nivelul de experienţă al echipei. Cei tineri au un an de când joacă constant, au făcut-o bine, au progresat, toată lumea şi-a dorit să fim la Liga a 2-a, atât jucătorii tineri, cât şi cei cu experienţă, îşi doresc să arate mai mult”, a explicat Mihai Ianovschi.

În scurta perioadă în care CSM Slatina s-a putut pregăti pentru noul sezon, echipa a realizat și trei transferuri: mijlocaşul Daniel Rogoveanu (25 ani, ex U Craiova 1948 SA), fundașul Andrei Iana (18 ani, ex LPS Cetate Deva) și atacantul Ianis Stoica (17 ani, ex Metaloglobus).

CSM Slatina a promovat la Liga 2 după ce a terminat sezonul de Liga 3 ”înghețat” din cauza pandemiei pe locul 2 în Seria a 3-a, la egalitate cu liderul Progresul Spartac, împotriva căruia a jucat un baraj în dublă manșă pe care l-a câștigat cu două victorii la scorul de 1-0. Celelalte nou-promovate din Liga 3 sunt Aerostar Bacău, Unirea Slobozia, U Craiova 1948 SA și Fotbal Comuna Recea.

Partida CSM Slatina – Dunărea Călăraşi se va disputa sâmbătă, 29 august, de la ora 11:00, pe stadionul 1 Mai din Slatina, fără spectatori.

TOT PROGRAMUL SEZONULUI REGULAR ÎL POȚI VEDEA AICI

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-stoica-schimba-inca-o-echipa-in-liga-2-fiul-lui-pompiliu-e-noua-achizitie-a-csm-slatina-19145517

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fost-stabilit-programul-primelor-doua-etape-ale-noului-sezon-al-ligii-2-fc-u-craiova-ripensia-e-primul-joc-televizat-19145463

Adrian MUJEA 26 Aug. 2020, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă