Dunărea poate decide promovarea: „Vom juca totul pe cartea victoriei”

05 May. 2012, 10:47 Liga 2
Dunărea poate decide promovarea:**

Unul dintre cele mai importante meciuri din această etapă a ligii secunde se va disputa la Galați. Duminică, de la ora 11,00, la Stadionul „Dunărea” se vor confrunta echipa locală FCM Dunărea și liderul la zi al primei serii – Delta Tulcea, meci important în lupta pentru promovare.

Din aceste considerente, întâlnirea va fi televizată (de canalul Dolce Sport), simpatizanții echipei gălățene afirmând cu umor că dunărenii s-au obișnuit cu televizorul, ultimele partide ale acestora fiind transmise în direct!

Chiar dacă jocul este foarte important pentru „pescarii” Deltei, la fel de important îl consideră și gruparea gălățeană. Clasată pe locul al zecelea, FCM Dunărea trebuie să-și îndeplinească obiectivul – locurile 1-8.

La începutul acestei săptămâni conducerea tehnică și jucătorii au analizat cu atenție comportarea din meciul cu Dinamo II (scor: 0-1, gol primit în min. 90 + 3) și au stabilit strategia pentru întâlnirea cu Delta.

În această săptămână au avut antrenamente susținute, toată lumea gândindu-se numai la victorie. Conducerea tehnică stă bine și în ceea ce privește lotul pe care-l are la dispoziție, doar doi jucători fiind indisponibili: Laurențiu Radu – accidentat și Bârlădeanu – suspendat.

În aceste condiții, „unsprezecele” de start ar putea arăta astfel: Chirinciuc – Căldăraru, Marin, Daniel Florea, D. Popescu – Grosu, Cucu, Eni, Cristea – Enache, Chelaru. Pe foaia de arbitraj vor mai fi trecuți: Măstăcan, Cristescu, Vali Munteanu, Gârleanu, Cârjan și juniorul Prodan.

„Vom juca totul pe cartea victoriei. În acest sens vom exercita presiune asupra adversarului pe care dorim să-l surprindem. Delta este o formație valoroasă – nu întâmplător a ajuns pe primul loc – dar băieții noștri sunt convinși că pot obține un rezultat mare”, a declarat antrenorul Eugen Baștină.

Sursa: Viața Liberă

05 May. 2012, 10:47 Liga 2
Pe aceeași temă