Dunărea Giurgiu și-a luat revanșa

10 Feb. 2009, 18:20 Liga 2
Dunărea Giurgiu și-a luat revanșa

Episodul doi al întâlnirii dintre cele două “Dunări” (din Giurgiu și Ruse) a luat sfârșit astăzi la prânz cu victoria giurgiuvenilor care s-au impus cu 2-0, scor stabilit după primele patruzeci și cinci de minute de joc. Ștefan Iordache a dovedit încă o dată că este un jucător esențial în mecanismul gândit de Marin Barbu, reușind să puncteze în minutul 6 după o combinație superbă cu Daniel Ochia.

 

Tot Iordache a fost la originea celui de-al doilea gol al giurgiuvenilor, acesta pasându-i ideal lui Marius Bâtfoi care a îndeplinit o simplă formalitate în minutul 27. Elevii lui Marin Barbu au ratat o sumedenie de ocazii prin Cătălin Gheorghe (de două ori), Nicola sau Bâtfoi în timp ce bulgarii au avut două ocazii de a marca prin Ivanov și Rosen Kaptiev însă ambii portari ai giurgiuvenilor (Neagu și Dragne) au fost inspirați și au reușit să se remarce.

 

Dunărea Giurgiu: Neagu – Șanțmare, Ciocârlan, Damian – C. Gheorghe, Cojenel, C. Vasile, Ochia, E. Nicola – Bâtfoi și Iordache. Au mai jucat:  Dragne, Ungureanu, Sandu, Curceanu, A. Radu, Bănaru și Kurtuly.

Dunav Ruse:  Dimov – Pamykov, Nenov, Iliev, E. Ivanov – Valkov, Panov, Vargov, Kirilov, L. Ivanov – R. Kaptiev. Au mai jucat:  V. Kaptiev, Tzirkov, Georgiev, Krahunov și O. Bonev

 

articol scris de Costel Spânu (RL2)
 

10 Feb. 2009, 18:20 Liga 2
Pe aceeași temă