Dunărea Galați n-ar zice nu revenirii!

Mihai Andries 04 Aug. 2008, 17:00 Liga 2

Ca urmare a anunțului făcut de către formația FCM Câmpina, prin care renunță la locul din Liga a II-a, au apărut deja doritori interesați de locul în cauză. Conform regulamentului, în acest moment, Federația se va adresa cluburilor retrogradate la finalul campionatului trecut pentru a vedea care dintre echipe este interesată de locul în discuție. Conform clasamentului, prima opțiune asupra locului o are CSM Focșani, urmată de Inter Gaz și Dunărea Galați.

Contactați telefonic de către ProSport, oficialii focșăneni au declarat că vor declina oferta federației. „Oferta vine prea târziu pentru noi. Am pierdut 14 jucători în această vară, iar bugetul din acest moment al echipei noastre ne ajunge doar pentru liga a treia.

Surse apropiate clubului din Popești Leordeni, au avut o reacție asemănătoare cu cea a focșănenilor. În schimb, președintele Dunării Galați, Auraș Brasoveanu și-a exprimat interesul pentru locul rămas liber prin retragerea Câmpinei: „Conform regulamentului, mai întâi va fi invitată echipa Inter Gaz, iar apoi CSM Focșani. Daca va fi să fim invitati de Federație in Liga a II-a, vom accepta!

Mihai Andries 04 Aug. 2008, 17:00 Liga 2
Pe aceeași temă