Dună: „Nici pe mine, nici pe jucători nu ne sperie meciul cu Sportul!”

Marius ANGHEL 28 Sep. 2012, 19:52 Liga 2
Dună:**

Deși suntem deja în etapa a 5-a, Unirea Slobozia se află abia la primul meci acasă. Debutul în fața propriilor suporteri se produce împotriva unuia dintre cei mai puternici adversari din serie, Sportul Studențesc.

„Încerc să-i obișnuiesc pe jucători ca de fiecare dată când pășesc pe teren s-o facă cu gândul la victorie. Nu ne sperie meciul cu Sportul nici pe mine, nici pe jucători. Sper ca , după două egaluri să vină și victoria”, declară optimist pentru liga2.ro antrenorul Unirii Slobozia, Marin Dună.

Faptul că Sportul a avut la mijlocul săptămânii meci în Cupă este privit ca un avantaj pentru slobozeni. „A fost un meci solicitant disputat pe o vreme călduroasă . Sportul are jucători cu experiență în prima ligă, dar noi ar trebui să stăm mai bine din punct de vedere fizic. M-aș bucura să vină multă lume la stadion și să ne încurajeze pentru că băieții au nevoie, la primul meci acasă, de sprijinul publicului”, adaugă Dună.

Deși apreciază valoarea unor jucători ca Lazăr sau Novac, antrenorul Unirii spune că nu va lua măsuri speciale în privința acestora. Unirea are lotul valid, excepție făcând în continuare Marius Drăguț. „Torje” este sâcâit de urmările unei entorse la glezna dreaptă, suferită în startul sezonului.

Articol scris de Ionuț Văgăonescu

Marius ANGHEL 28 Sep. 2012, 19:52 Liga 2
Pe aceeași temă