Dună avertizează: „Nu va fi deloc ușor cu Sportul!”

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 20:02 Liga 2
Dună avertizează:**

După înfrângerea de acasă cu Săgeata Năvodari, slobozenii caută să-și repare moralul și zestrea din clasament  în meciul de mâine, când vor da piept, pe stadionul Giulești, cu puștii Sportului Studențesc. Chiar dacă multă lume tinde să creadă că Unirea va avea o misiune ușoară, antrenorul Marin Dună este de altă părere.

„Nu va fi un meci ușor, ba din contră, ne așteaptă o partidă grea. Revin la factorul psihologic și spun că, într-o astfel de partidă, în care te confrunți cu o echipă de juniori, este foarte greu să-ți motivezi jucătorii. Eu sper ca ei să conștientizeze că, dacă nu tratezi foarte serios orice meci, cu orice adversar, fotbalul te pedepsește crunt și n-aș vrea să trecem prin astfel de momente la meciul cu Sportul”.

Singurul absent din lotul Unirii va fi Augustin Ivașcă, suspendat pentru cumul de cartonașe. Va reveni în schimb Marius Macare care a stat la meciul cu Năvodariul.

Marin Dună a evitat să vorbească despre o eventuală rocadă în poarta Unirii care ar putea surveni în urma gafei lui Dobre din meciul cu Săgeata.Portarul Leonida Dobre este singurul jucător din lotul Sloboziei care a bifat toate minutele în acest sezon.

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 20:02 Liga 2
Pe aceeași temă