Dumitru Bolborea : „Echipa este într-o continuă formă de creștere”

02 Nov. 2008, 16:43 Liga 2

Concordia Chiajna a făcut o nouă victimă, a patra la număr învingând ieri într-un meci extrem de spectaculos echipa antrenată de Mihai Stoica, FC Snagov. Scorul final de 2-0 a fost stabilit prin reușitele din minutele 25 și 74 ale lui Iliescu și Ungureanu.  Chiajna  este la al patrulea succes consecutiv și visează cu ochii deschiși la un loc cât mai sus în clasament după ce în urmă cu 3 etape,  păreau a fi condamnați la retrogradare.
Pe tot parcursul partidei, Dumitru Bolborea, antrenorul gazdelor, a dat un adevărat recital pe bancă.

Elevii săi au reușit să îl aducă în pragul exasperării prin nonșalanța cu care au ratat ocazie după ocazie la poarta lui Marius Iorga.
La finalul meciului, Dumitru Bolborea era extrem de fericit pentru aceste trei puncte luate celor din Snagov și de jocul prestat de echipa sa aflată într-o vizibilă creștere de formă de la plecarea lui Liță Dumitru.

“A fost un joc extrem de dificil pentru noi. Știam că echipa FC Snagov este o nucă tare, dar acest lucru nu ne-a împiedicat să luăm jocul în serios și să obținem victoria în partida de azi. Am un lot format numai din 15 jucători,  iar pentru partidele viitoare îmi este foarte teamă ca la echipă să nu se fi acumulat o oarecare stare de oboseală. Dedicăm acestă victorie în mod special domnului primar, care în ultimul timp s-a dedicat echipei și fără sprijinul său nu cred că puteam să obținem ceea ce până acum am realizat.”

02 Nov. 2008, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă