Dragoș Istrate a făcut praf meciul de la Chiajna!

02 May. 2009, 16:09 Liga 2

Concordia Chiajna – FC Botoșani. Un meci ce părea a fi un mizilic pentru galbeni-verzi, având în vedere rezultatele tot mai bune pe care Chiajna le bifa etapă de etapă. Așa se anunța și disputa de astăzi de pe terenul “Concordia”.

 

Ilfovenii au ocupat un neașteptat , dar meritoriu loc cinci, după ce au reușit să rămână neînvinși în duelurile cu granzii Ligii a II-a, până astăzi, când s-au “împiedicat” de echipa de pe locul 10, FC Botoșani.
Forma bună în care se afla Chiajna nu a fost suficientă pentru a evita înfrângerea de astăzi. Arbitrul Dragoș Istrate și-a făcut simțită  prezența pe teren destul de des pe tot parcursul confruntării, scorul final,1-2, fiind pus de oficialii gazdelor pe seama acestuia. 

 

Ilfovenii au reclamat anularea unui gol în minutul 11, după ce centralul a considerat că Ungureanu a trimis mingea în poartă din poziție de ofsaid.
Partida a început într-un ritm alert, fazele au curs rapid de la o poartă la alta, duelul de la Chiajna  putând fi considerat inițial unul destul de atractiv și promițător în spectaculozitate. Toate acestea până în minutul 33, când același Cristi Ungureanu a văzut cartonașul roșu direct pentru un cot în figură aplicat unui adversar în săritură, de la aproximativ 25 de metri distanță de poartă.

 

Rămași în inferioritate numerică, galben – verzii nu s-au baricadat în poartă și au continuat să pună probleme defensivei botoșănene. În minutul 39, botoșănenii pornesc pe contraatac, iar Răzvan Tincu  deschide scorul, din fața porții, cu capul,  după o minge primită din corner. 

 

După pauză, ambele echipe ies de la cabine hotărâte să nu păstreze acest scor, gazdele reușind primele să modifice tabela de marcaj. Ciprian Iliescu primește o pasă perfectă de pe partea dreaptă de la Ciubotariu și trimite puternic balonul în poartă, direct în vinclu, stabilind egalitatea scorului (min 52)

 

Faze periculoase au fost la ambele porți, jocul practicat de cele două grupări neoferind niciun moment de respiro pentru toți cei prezenți. Botoșănenii au pecetluit însă soarta partidei, în minutul 79 , când Caragea a înscris ușor din fața lui Niță, după ce acesta respinsese în față un corner executat de Vrabie.

 

Elevii lui Dumitru Bolborea sunt convinși că numai greșeala arbitrului i-a făcut să piardă punctele din fața propriilor suporteri, întrerupând astfel o serie de cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

 

articol scris de Corina Mlădinoiu

foto: Marius Anghel
 

02 May. 2009, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă