Dragomir a lămurit situația: „Rapid va juca în Liga I! Pe intern, TAS nu poate să ne dea indicații”

Marius ANGHEL 18 Jul. 2013, 12:06 Liga 2
Dragomir a lămurit situația:**

TAS a respins cererea Concordiei de a suspenda barajul de menținere în Liga I, dar gruparea din Chiajna solicită FRF și LPF să nu programeze „echipa nelicențiată Rapid” în primele etape, până când instanța de la Lausanne se va pronunța cu privire la dreptul giuleștenilor de a face parte din Liga 1.

Dumitru Dragomir a făcut lumină în ceea ce privește decizia TAS și a precizat că Rapidul va juca în prima ligă. „E clară treaba! Rapid va juca în Liga I! Știam și noi că n-are Rapidul licență. Pe intern, TAS nu poate să ne dea indicații. Chiajna a retrogradat sportiv, e ca un elev repetent. Se joacă așa cum a stabilit Comitetul federal”, a spus Dragomir la Dolce Sport.

Chiar și așa, șeful LPF a recunoscut că soluția aleasă de Comitetul federal nu a fost tocmai legală. „Nu mi-a fost teamă că vor întoarce decizia, dar, dacă o făceau, o puneam în practică. Comitetul federal a ales o soluție de compromis, iar noi am pus-o în practică. Nu e sută la sută legală, dar a fost aleasă”, a mai spus Dragomir.

Marius ANGHEL 18 Jul. 2013, 12:06 Liga 2
Pe aceeași temă