Dorința lui Ștefan Grigorie de ziua sa. Mijlocașul a fost sărbătorit în cantonament de „stegari”

Marius ANGHEL 02 Feb. 2017, 13:36 Liga 2

Ștefan Grigorie a ajuns la 35 de ani, dar continuă să rămână un jucător special pentru FC Brașov. Miercuri, mijlocașul a sărbătorit într-un alt mod ziua sa de naștere.

Cum mijlocașul se află cu echipa în cantonamentul din Poiana Brașov, fotbalistul a sărbătorit cu trei ședințe de pregătire „servite” de antrenorul Cornel Țălnar. „E unul dintre cele mai tari cantonamente la care am participat în întreaga mea carieră. Și am prins până acum o groază de stagii montane de pregătire. E greu. Câte trei antrenamente pe zi nu e ușor, dar cunosc foarte bine metodele lui nea Cornel, astfel că tragem tare să avem forță în campionat. Cele mai tari cantonamente le-am făcut cu Țălnar, deși am prins și un cantonament cu Ioan Andone în care am avut și patru antrenamente pe zi!”, spune fotbalistul lui FC Brașov.

Și-a pus o dorință de ziua sa

Colegii și cei din staff-ul tehnic i-au pregătit seara o surpriză lui Grigorie, care a primit cadou un tort personalizat și i-au cântat „La mulți ani”. Emoționat, Grigorie și-a pus o dorință de ziua sa: „vreau să mă las de fotbal după ce o să apuc să joc din nou cu FC Brașov în Liga 1″. Semn că Grigorie vrea să continue și să lupte cu toate forțele pentru promovarea Brașovului.

„E adevărat, au trecut anii, dar încă simt că mai pot da ceva fotbalului și bineînțeles Brașovului. Sănătos sunt, iar la ce nivel a ajuns fotbalul românesc mai pot juca fără probleme. Nu regret nimic din toată cariera mea”, a spus Grigorie, care s-a lansat în fotbalul mare la Universitatea Craiova, a fost protagonistul unui scandal imens când a semnat cu Dinamo, după care a mai jucat la Poli Timișoara, Rapid, Apollon Limasol, FC Brașov (Liga 1), Concordia Chiajna, CSMS Iași și acum, din nou, la FC Brașov, dar în Liga a 2-a.

„Promovarea poate salva clubul”

Veteranul lotului „stegarilor” speră ca situația dramatică prin care trece clubul să aibă parte de o rezolvare fericită. „Se știe că nu am venit aici pentru bani, pentru că FC Brașov se află într-o situație dificilă. E normal să ne frământe problemele de la club, dar suntem în obiectiv, suntem la jumătatea drumului și ar fi păcat ca totul să se năruie când știm cu toții cât de importantă este promovarea, care poate salva FC Brașov de faliment. Avem dorință, avem un grup bun și sunt convis că putem avea o echipă frumoasă și în partea secundă a campionatului”, a mai spus mijlocașul lui FC Brașov.

Îl așteaptă pe „bătrânelul” N”Doye

Ștefan Grigorie ar fi încântat să joace din nou cu Ousmane N”Doye, cei doi fiind colegi în urmă cu câțiva ani la Dinamo. „Îl cunosc foarte bine pe N”Doye, am fost colegi și aș vrea să mai jucăm împreună și aici, la FC Brașov. Este un fotbalist foarte bun și chiar dacă are 38 de ani mai poate juca. Plus, dacă ar veni N”Doye la Brașov el va fi veteranul lotului, glumind puțin, el ar fi «bătrânelul» echipei”, a spus Grigorie.

Antrenorul Cornel Țălnar a spus că Grigorie rămâne un jucător special și la 35 de ani. „Fane a fost și este un jucător special cu care am lucrat fără probleme. În turul campionatului, Grigorie ne-a ajutat cel mai mult, astfel că rămâne un jucător de bază. Păcat că au trecut anii și peste el”, a spus Țălnar.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 02 Feb. 2017, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă