Dorinel Munteanu, prima reacție după comunicatul Politehnicii Iași la adresa sa: ”Eu am răspuns, eu nu am provocat. Dacă ei se simt jigniți sau se simt cu musca pe căciulă…”

Marius ANGHEL 30 Mar. 2023, 13:10 Liga 2

Somat de managerul executiv al Politehnicii Iași, Florin Briaur, să-și ceară scuze public după declarațiile făcute la adresa antrenorului Leo Grozavu și clubului din Copou, cât și amenințat că va fi pârât Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, Dorinel Munteanu, antrenorul echipei SC Oțelul Galați, a spus că nu are niciun conflict cu nimeni și, în consecință, nu are de ce să-și prezinte scuzele.

Fostul internațional nu a răspuns personal nici comunicatului clubului Politehnica Iași, în care era pus la zid și unde s-a ”tras” inclusiv în viața sa privată.

Dorinel Munteanu, după reacțiile împotriva sa dinspre Poli Iași: ”Dacă ei se simt afectați sau cu probleme, să fie sănătoși, eu nu am probleme”

Dorinel Munteanu susține că reacția sa de marți a venit după ce a auzit declarațiile oferite unui post tv de către Leo Grozavu, în care acesta din urmă susține că antrenorul Oțelului a pus presiune pe arbitru înaintea jocului de la Galați. Fapt ce l-a făcut să se enerveze și să îl facă nesimțit pe omologul său, dar să spună și faptul că Poli Iași are arbitrii de partea sa, exemplificând cu trei convocări ale arbitrului central Cătălin Buși la trei deplasări ale trupei din Copou, dintre care ultimele două chiar consecutive!

Liderul selecțiilor la echipa națională a României crede că e posibil un conflict pe viitor între cele două părți, dacă cei de la Poli Iași ”se simt jigniți sau cu musca pe căciulă”.

”Eu am răspuns, eu nu am provocat, nu am inițiat acest conflict, și nu sunt în niciun conflict cu Poli Iași. Cred că se vede foarte bine, din start ei au început să spună că am pus eu presiune pe arbitru, ș.a.m.d, ce aberații mai vorbesc și ei pe acolo. Dar eu nu am început și nu sunt în niciun conflict cu nimeni.

Dacă ei se simt jigniți sau se simt cu musca pe căciulă este posibil să fie pe viitor un conflict, dar, așa, eu nu am niciun conflict cu nimeni. Eu am reacționat la ceea ce au spus ei, nimic mai mult.

Am spus după ce Leo Grozavu a spus că eu am pus presiune pe arbitri. Am spus foarte clar, că acești arbitri i-au arbitrat în trei etape, două în deplasare, aceeași brigadă. Cu ce am greșit? Nu am spus că s-au făcut erori, am spus doar că au fost repartizați să îi arbitreze, nimic mai mult. Dacă ei se simt afectați sau cu probleme, să fie sănătoși, eu nu am probleme”, a declarat Dorinel Munteanu, la ProSport LIVE.

Dorinel Munteanu crede că Steaua își apără corect șansele

Antrenorului echipei SC Oțelul a fost întrebat și dacă se teme că Steaua, echipă participantă în play-off-ul Ligii 2 pentru al doilea sezon consecutiv fără să aibă drept de promovare, va face jocurile cuiva. Cele două cluburi evoluează chiar astăzi, la Galați, în debutul etapei a 2-a.

Munteanu nu crede că o echipă cu un brand ca Steaua se gândește ”la lucruri necurate”.

”Nu, nu mă tem, pentru că pentru Steaua, numai când spui acest brand… nu mă gândesc la lucruri necurate.

Faptul că nu au drept de promovare, nu este treaba mea. Ei știu foarte bine ce se întâmplă în curtea lor, sunt pe primul loc acum, nu au nicio presiune. Pe aceeași parte, mă gândesc și că joacă foarte bine, sunt pe primul lor, nu au presiunea rezultatului. Nu cred că Steaua va favoriza vreo echipă sau alta, sau că nu va juca corect. Doamne ferește, nici prin cap nu îmi trece acest lucru”, a comentat Dorinel Munteanu la ProSport LIVE.

SC Oțelul Galați și Steaua joacă astăzi, de la ora 20:00, pe terenul din Galați. Lider este Steaua, cu 43 de puncte, câte are și Poli Iași, dar aceasta are un golaveraj inferior, iar SC Oțelul se află pe locul 3, cu 36 de puncte, la patru puncte în fața celor de la Dinamo, Gloria Buzău și Unirea Dej.

Poli Iași și SC Oțelul sunt pe poziții direct promovabile, în condițiile în care liderul Steaua nu are drept de promovare.

Foto: SC Oțelul Galați 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-reactionat-dupa-scrisoarea-deschisa-a-politehnicii-iasi-in-care-dorinel-munteanu-era-atacat-inclusiv-cu-detalii-din-viata-sa-privata-galatenii-dezvaluie-prezenta-lui-sfaiter-la-vestiarul-19264724

https://liga2.prosport.ro/seria-1/politehnica-iasi-scrisoare-deschisa-prin-care-il-pune-la-zid-si-il-ataca-suburban-pe-dorinel-munteanu-legandu-se-inclusiv-de-un-viciu-al-sau-19264689

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-somat-de-poli-iasi-sa-si-ceara-scuze-dupa-ultima-sa-iesire-asemenea-declaratii-sunt-cel-putin-iresponsabile-probabil-din-cauza-euforiei-de-cu-o-seara-inainte-ne-vom-adre-19264674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-dezlantuit-la-adresa-oficialilor-politehnicii-iasi-sunt-nesimtiti-si-tot-ei-vorbesc-asta-mi-se-pare-ciudat-antrenorul-otelului-arunca-bomba-arbitrii-s-19264646

Marius ANGHEL 30 Mar. 2023, 13:10 Liga 2
Pe aceeași temă