Poli nu merge bine deloc în acest sezon și pierde cu ”patrula” la București, cu Metaloglobus. Dorin Toma: ”Nu am fos atenți”

Anda DELIU 11 Sep. 2021, 21:39 Liga 2

Poli Timișoara are o viață grea în acest sezon de Liga 2. Echipa timișoreană a pierdut din nou, pentru a treia oară în șase meciuri, acum și pe terenul celor de la Metaloglobus București, după ce a condus la pauză prin golul lui Ursu. A urmat însă o repriză a doua dezastruoasă, cu patru goluri încasate, iar Dorin Toma spune că au fost probleme de atenție și concentrare.

  • Octavian Ursu (9′) a înscris pentru Poli, în timp ce pentru Metaloglobus au marcat Alexandru Enache (58′), Andrei Florescu (76′), Ovidiu Herea (83′) și Claudiu Herea (90+4′ – penalty), în victoria cu 4-1 a bucureștenilor.

Bîrnoi a jucat bine până s-a accidentat

Antrenorul născut în Maramureș l-a pierdut pe Cosmin Bîrnoi la pauză, după ce mijlocașul crease pericol ofensiv în fața careului lui Gavrilaș.

”A fost un joc controlat de către noi în prima parte, cu o posesie bună, am intrat la cabine în avantaj. Din păcate, accidentarea lui Bîrnoi ne-a dat puţin peste cap, dar am controlat şi aşa primele 10-12 minute, după care ne-am prăbuşit. Am primit două goluri foarte repede, nu am fost atenţi, nu am fost concentraţi şi, de acolo, din punct de vedere psihic, am căzut pe final. Drept dovadă acest rezultat este ruşinos”, a spus Dorin Toma, citat de site-ul oficial al clubului timișorean.

Nu se prevalează de problemele de lot de dinainte de meci

Deși site-ul echipei punctează indisponbilitățile lui Serediuc, Radu sau Oanea, acesta din urmă accidentat înainte de meciul de la București, Toma spune că aceste absențe nu erau neapărat o problemă.

”Nu avem nicio scuză din acest punct de vedere. Chiar dacă s-a accidentat Oanea, avem jucători care să-l suplinească, a jucat Pamfile foarte bine şi în meciul de cupă şi în meciul de azi. Am controlat jocul, dar, din păcate, nu am reuşit să-l gestionăm foarte bine fizic după ce am luat primele două goluri. După care nu am mai reuşit să revenim… Fotbalul greşeala aşteaptă… Mai ales având şi 1-0, trebuia să fim mai determinaţi, am greşit cu toţii, vom analiza jocul, vedem ce este de făcut, important e să ne revenim cât mai repede şi să mergem mai departe”, a mai spus antrenorul Politehnicii.

  • Politehnica Timişoara în meciul cu Metaloglobus: Păduraru – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – Bîrnoi (Zaluschi 46′), Ignea, R. Lazăr, D. Andrei (Moţiu 80′) – D. Benzar (Gerbi 80′), Oct. Ursu (Rob. Haţegan 88′). Rezerve neutilizate: Murariu – Bocşan, Minteuan, S. Costea, D. Prodan.

Poli Timișoara, cu 7 puncte, a căzut pe locul 12 în Liga 2. În etapa a șaptea va joacă acasă, la 18 septembrie, de la ora 11:00, cu FK Csikszereda.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-dormit-in-prima-repriza-din-pantelimon-dar-s-a-trezit-si-a-invins-o-la-scor-pe-poli-timisoara-nicolae-grigore-acest-meci-imi-da-mari-sperante-19200264

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-poli-timisoara-se-joaca-de-la-ora-1300-banatenii-sunt-superiori-bucurestenilor-la-intalniri-directe-19200035

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-primele-patru-meciuri-incep-de-la-ora-1100-alte-doua-jocuri-sunt-stabilite-tot-astazi-intr-unul-urmand-sa-evolueze-liderul-steaua-19200027

Anda DELIU 11 Sep. 2021, 21:39 Liga 2
Pe aceeași temă