Poli Timișoara o copiază pe rivala Dinamo! La meciul cu FK Csikszereda, jucătorii vor intra cu câini în brațe

Anda DELIU 15 Sep. 2021, 23:56 Liga 2
Poli Timișoara o copiază pe rivala Dinamo! La meciul cu FK Csikszereda, jucătorii vor intra cu câini în brațe

După ce dinamoviștii au intrat cu câini în brațe pe teren la derby-ul cu FCSB (scor 0-6), la satul, și Poli Timișoara se implică pentru a găsi un cămin pentru câinii fără stăpân din oraș.

Înainte de meciul cu FK Csikszereda de sâmbătă, la stadionul ”Dan Păltinișanu” se va organiza un târg de adopții canine, iar jucătorii vor intra cu o parte dintre patrupede în brațe pe gazon.

Va fi și un târg de adopții canine la stadion

În ultima perioadă, Primăria Timișoara a organizat astfel de târguri sâmbătă, pe malul Begăi. Autoritățile spun că au făcut un apel către comunitate, iar cei de la Poli au răspuns pozitiv, clubul fiind mereu deschis la inițiative de tot felul.

Târgul va avea loc sâmbătă, între orele 15:00 – 16:30, în fața Tribunei 1 de la stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara.

”Dorim să oferim vizibilitatea de care se bucură echipa noastră pentru a conștientiza fenomenul abandonului și necesitatea adoptării câinilor fără stăpân, promovând activ conceptul «adopt, don’t shop!»”, spun cei de la Poli.

În Timișoara, la adăpostul pentru câini sunt zilnic peste 400 de animale.

Meciul dintre Poli Timișoara și FK Csikszereda se dispută sâmbătă, de la ora 17:00, pe ”Marele Oval”, în etapa a 7-a a Liigi 2.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Politehnica Timișoara

Anda DELIU 15 Sep. 2021, 23:56 Liga 2
Pe aceeași temă