Doar vorbe la Suceava

24 Jan. 2009, 09:30 Liga 2
Doar vorbe la Suceava

Conducerea Cetății anunțase pentru această iarnă o campanie furtunoasă de achiziții, dar până acum echipa suceveană mai mult a vândut decât a cumpărat. Jucători de bază sau cei cu experiență au fost nevoiți să părăsească gruparea de pe Areni, deoarece ori aveau un contract considerat prea mare, ori au primit oferte mai bune. Antrenorul Murariu se confruntă cu mari probleme și în privința lotului ce i-a rămas la dispoziție. Infirmeria este plină, nu mai puțin de 5 jucători fiind indisponibili din cauza accidentărilor.

 

Astfel, Cetatea a încercat să se consolideze cu jucători liberi de contract sau de la Rapid CFR Suceava. Deși au fost vehiculate nume precum cel al lui Pălimaru sau al unor fotbaliști de la echipa de prima ligă FC Vaslui, fanii suceveni trebuie să se mulțumească cu nume necunoscute. Feraru, împrumutat ultima oară la FC Bârlad în liga a III-a, are 23 de ani și joacă pe postul de mijlocaș central. Adrian Dumitru și Căldăraru vin tot de la Barlad. Primul a fost golgheterul seriei I a ligii a III-a, iar cel de-al doilea evoluează ca fundaș dreapta. În afara acestor achiziții, s-a mai obținut semnătura fundașului stânga, de 23 de ani, Bilegan, liber de contract, după ce ultima echipă la care a evoluat, FC Săcele, s-a desființat. Cetatea a mai reușit împrumutul până în vară a lui Cososchi de la Poli Iasi, un jucator de doar 21 de ani. De asemenea, în această pauză competițională, s-a produs și revenirea la echipă a lui Florin Apetrei.

 

Privind lista de mai sus, plină de jucători tineri și neexperimentați, suporterii suceveni mai pot spera la salvarea de la retrogradare, doar dacă se va mai retrage încă o echipă din competiție.

articol scris de Lucian Acxanei (RL2)

24 Jan. 2009, 09:30 Liga 2
Pe aceeași temă