Doar egal cu Juventus București

10 Apr. 2009, 18:48 Liga 2
Doar egal cu Juventus București

Dunărea Giurgiu și Juventus București s-au întâlnit astăzi cu începere de la ora 11.00 pe stadionul central din complexul sportiv “Marin Anastasovici” într-o partidă de verificare.

Acest lucru a fost posibil datorită faptului că ambele echipe nu vor evolua în etapele din acest sfârșit de săptămână din motive obiective: adversara Dunării, Prefab Modelu s-a retras din campionat, același lucru întâmplându-se și cu Petrolul II Ploiești, adversara celor de la Juventus.

Meciul s-a terminat la egalitate, 0-0, nivelul calitativ al acestuia fiind unul modest.

Prestația giurgiuvenilor a lăsat de dorit, Marin Barbu amenințându-și elevii că îi va lăsa cu “burta goală” de Paști. De cealaltă parte, noul tehnician al bucureștenilor, Ionel Augustin a fost mult mai calm și mulțumit de jocul tinerilor săi fotbaliști.

După o primă repriză în care Dunărea a avut prim-planul, ratând prin Bănaru și Cojenel deschiderea scorului, actul secund a scos la rampă “mânjii” din Colentina care au ratat trei ocazii uriașe, imprecizia sau providența “rezervei” Dragne păstrând tabela imaculată.

În minutul 85 echipa gazdă putea închide meciul, dar mijlocașul Ochia a ratat inexplicabil un penalty, șutând peste transversală.

Dunarea Giurgiu – Juventus Bucuresti 0-0 (amical)
Stadion:  Marin Anastasovici(Giurgiu)
Spectatori: aproximativ 50

Dunarea Giurgiu (repriza 1): Neagu , C. Gheorghe, Santmare, Ciocarlan (c), Damian, E. Nicola , Cojenel, A. Radu, Ochia , Banaru, S. Iordache

 

Dunarea Giurgiu (repriza 2): Dragne , Comaneanu, Tatarciuc, Ungureanu, Pascu , Nicodim , M. Soare, Lascarache, Cojenel , Kurtuly, M. Stan, Ochia
 

 

articol scris de Costel Spânu, Marius Pătruț, Alexandru Asan și Bogdan Vladu (RL2)

10 Apr. 2009, 18:48 Liga 2
Pe aceeași temă