Vine Marțian la adunarea creditorilor?

Marius ANGHEL 20 Nov. 2013, 12:10 Diverse
Vine Marțian** la adunarea creditorilor?

Astăzi e o zi importantă în Calea Aurel Vlaicu, poate una decisivă pentru viitorul clubului intrat în procedură de insolvență de mai bine de două luni de zile. Administratorul Judiciar a convocat adunarea creditorilor UTA-ei pentru ora 15, printre aceștia aflându-se și pseudo-patronul echipei arădene.

De când toată lumea s-a aliat împotriva sa, Adrian Marțian a evitat să vină la Arad și s-a limitat să dea declarații halucinante despre gruparea pe seama căreia și-a făcut deja prea multă publicitate. Apoi, a încercat să-și facă mendrele prin Ioan Tătăran sau Cătălin Barbu, care – totuși – marți a decis să stea departe de club, în așteptarea unor noi ordine de la Cluj.

Însă, la ședința de miercuri dejeanul este obligat să vină personal sau cel puțin să desemneze o persoană care să-l reprezinte în mod oficial. Marțian încă speră că va rămâne factor decizional și după ce nu a mai intrat în posesia creditării lui Giovanni Catanzariti, căruia nu i-a mai achitat suma de 100 de mii conform înțelegerii de la finalul lunii august, însă rămâne de văzut dacă se va întâmpla așa. Cert este că fără sau cu „prietenul lui Mutu” în sală, adunarea creditorilor ar urma să stabilească raportul de forțe în Curtea Campioanei Provinciei.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Nov. 2013, 12:10 Diverse
Pe aceeași temă