VIDEO Triunghiularul amical la care au participat echipele de old-boys Petrolul și Rapid, precum și naționala artiștilor a strâns 3.000 de spectatori în tribune

Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 12:06 Diverse
VIDEO Triunghiularul amical la care au participat echipele de old-boys Petrolul și Rapid, precum și naționala artiștilor** a strâns 3.000 de spectatori în tribune

Aproximativ 3.000 de spectatori au asistat, duminică seară, la un triunghiular amical ce a avut loc pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, la care au participat echipele de old-boys Petrolul și Rapid, precum și naționala artiștilor, transmite corespondentul Mediafax.

În primul meci s-au întâlnit formațiile de old-boys Petrolul și Rapid, victoria revenind gazdelor cu scorul de 3-1, goluri Greaca, C. Ilie, E. Tudor, respectiv Iencsi. Ploieștenii au pierdut cu 0-1 partida a doua galei în fața naționalei artiștilor, singurul gol fiind parcat de Dumitrache. În ultimul joc, Rapid a învins cu 1-0 naționala artiștilor, golul învingătorilor aparținându-i lui Caciureac.

Garniturile celor trei formații i-au cuprins, printre alții, pe Liliac, Ruse, Baștină, Greaca, Mihalache, Zmoleanu, Nuță, Pancovici, Ad.Toader, Abăluță, Toporan (Petrolul), L.Toader, Dulca, Goanță, Motroc, Lupu, R.Voinea, Schumacher, N. Manea, Măldărășanu, Damaschin II (Rapid), Aurelian Temișan, Adrian Enache, Kamara, Dani Oțil, Grama, Cornel Pasat Adi Robu (naționala artiștilor).

În peluză s-au aflat și circa 600 de fani rapidiști, gala încheindu-se cu un recital susținut de componenții naționalei artiștilor.

Miercuri, cu ocazia împlinirii a 91 ani de la înființare, FC Rapid va disputa un meci amical în compania Petrolului, pe stadionul Giulești urmând a se afla față în față componenții generațiilor 1995.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 12:06 Diverse
Pe aceeași temă