VIDEO! Jucătorii și noii conducători ai Universității au petrecut alături de suporteri

Marius ANGHEL 26 Jan. 2014, 14:26 Diverse
VIDEO! Jucătorii și noii conducători ai Universității** au petrecut alături de suporteri

O parte dintre jucătorii formației FC Universitatea Craiova, împreună cu vechiul și noul staff tehnic și oficialii grupării alb-albastre s-au prezentat sâmbătă seară la o petrecere organizată și susținută financiar de câțiva suporteri aflați peste hotare și din țară. Astfel, pe ritmurile cântecului „Oltenia Eterna Terra Nova” au intrat în localul închiriat de fani fotbaliștii Stoianof, Bușu, Ripoli, Ciocârlă, Mârzeanu, Claudiu Bălan, Goge, Nicolae, Rioșanu, Căle, Ciucă, Săceanu, Andrei Preda, antrenorii Nicolo Napoli, Dragoș Bon, Gianluca Foglia, Emil Săndoi, președintele Marcel Iancu și managerul general Marin Condescu.

Invitatul surpriză a fost Ștefan Nanu, care va fi noul director sportiv al grupării alb-albastre. Finanțatorul Adrian Mititelu nu și-a făcut apariția la întâlnirea cu cei aproximativ 50 de fani.

De menționat că Marin Condescu și Emil Săndoi au fost primiți cu căldură, au acordat autografe și s-au pozat cu suporterii, de același „tratament” beneficiind și Nicolo Napoli, Dragoș Bon și jucătorii.

Antrenorii, conducerea și căpitanii Mădălin Ciucă și Robert Săceanu au susținut discursuri cu privire la viitorul echipei, cu toții mergând pe ideea că FC Universitatea va avea forța necesară promovării în Liga I. La final, cu toții au primit câte o diplomă și o cupă în semn de recunoștință pentru devotamentul față de culori demonstrat în turul campionatului, când au evoluat în condiții grele. Înaintea discursurilor a avut loc și un moment muzical, „Ektro” exprimându-și dragostea față de culorile alb-albastre pe ritmuri de hip-hop, cântecele sale fiind răsplătite cu aplauze.

Managerul Marin Condescu a dezvăluit care va fi componența tehnică a echipei începând de săptămâna viitoare, neexistând practic nicio surpriză: Emil Săndoi – director tehnic, Nicolo Napoli – antrenor principal, Dragoș Bon – antrenor secund, Gianluca Foglia – antrenor cu portarii. De asemenea, în staff-ul administrativ a intrat și Ștefan Nanu, care va fi noul director sportiv.

Marin Condescu a mai spus că echipa se va prezenta luni dimineață la Policlinica pentru Sportivi din Craiova și va efectua vizita medicală, iar marți dimineață se va pleca în primul cantonament al iernii, alb-albaștrii urmând să asude zece zile la Herculane. Cel de-al doilea cantonament se va stabili pe parcurs.

Au fost dezvăluite numele a trei jucători de la Pandurii care vor semna cu FC Universitatea Craiova în zilele viitoare, fiind vorba despre Adrovic, Tătaru și Neagu. Marin Condescu a admis că vor mai fi cooptați și alți fotbaliști, în funcție de o analiză făcută după primele antrenamente.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 26 Jan. 2014, 14:26 Diverse
Pe aceeași temă