Conducerea UTA-ei a comentat decizia jucătorilor și arbitrilor de a degaja apa de pe teren la returul barajului. „A fost un gest de solidaritate perceput atât de eronat”

Marius ANGHEL 13 Jun. 2016, 11:43 Seria 2

Scenele cu jucătorii, antrenorii și arbitrii implicați în returul barajului de menținere/promovare în Liga 1, UTA Bătrâna Doamnă – FC Voluntari, care degajează o parte din apa ce a inundat duminică terenul „Motorul” din Arad, au făcut înconjurul țării prin intermediul imaginilor TV și foto. Reacțiile au fost diverse, majoritatea dintre ele fiind critice la adresa organizatorilor, în speță, reprezentanții clubului arădean de fotbal.

Conducerea clubului UTA a reacționat după meciul de duminică printr-un comunicat de presă în care consideră că gestul făcut de cei enumerați mai sus a fost unul firesc și frumos.

„Astăzi, parcă și natura a protestat la decizia FRF de a programa un astfel de baraj irelevant, poate inutil și sigur inechitabil.

Clubul UTA apreciază gestul de solidaritate al jucătorilor noștri, al jucătorilor echipei adverse, al arbitrilor și al tuturor celor care s-au implicat în degajarea apei de pe suprafața terenului. Considerăm gestul extrem de firesc și frumos, actorii pregătindu-și ei înșiși scena unui spectacol memorabil, în condițiile în care în România există prea puține utilaje specializate pentru a elimina o cantitate atât de mare de apă de pe teren, într-un timp atât de scurt. Clubul nostru, lovindu-se de aceeași problemă și de lipsa personalului de rezervă, își asumă situația și își cere scuze tuturor suporterilor.

A fost un gest de solidaritate perceput atât de eronat de către unii. Voluntariul a promovat, dar bucuria Aradului de a-și fi redescoperit echipa este unică. UTA este mai mult decât un club, iar astăzi din nou, mii de oameni au trăit atât de multe emoții.

Vă mulțumim tuturor! Haide UTA, hai Aradul!”, a fost comunicatul emis de conducerea clubului arădean.

Foto: Ciprian PETCU

Marius ANGHEL 13 Jun. 2016, 11:43 Seria 2
Pe aceeași temă