VIDEO | Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Un meci de baraj din Liga 3 s-a încheiat cu o bătaie în toată regula. Jandarmii au calmat spiritele

Marius ANGHEL 27 Jun. 2018, 10:41 Stiri

Finalul meciului de baraj pentru promovarea în Liga 3, dintre Păltiniș Rășinari și ACS MSE Târgu Mureș, a pus în scenă o bătaie generală între jucătorii celor două echipe. Gazdele de la Rășinari ar fi pornit scandalul, conform informațiilor ProSport.

Oaspeții de la Târgu Mureș au promovat în Liga 3 grație golului marcat în retur. După ce s-au impus cu 2-0 pe teren propriu, pe Transil, campionii din Mureș au cedat cu 3-1 în meciul secund, dar reușita lui Emilian German din minutul 75 a decis barajul de promovare. Gazdele de la Păltiniș Rășinari au condus cu 2-0, grație golurilor marcate de Cosmin Coțofan și Bogdan Frățilă în minutul 24, respectiv 42. Partida se îndrepta spre prelungiri, când German a marcat pentru 2-1. Sibienii au avut puterea să marcheze din nou, prin Bogdan Chirilă, în minutul 85, dar s-a terminat 3-1 și ACS MSE Târgu Mureș a promovat în Liga 3.

La finalul partidei disputate pe stadionul comunal din Rășinari, județul Sibiu, spiritele s-au încins destul de serios. După fluierul final al centralului arădean Mircea Ardelean, jucătorii de la MSE au început să se bucure pentru performanța reușită. Gazdele de la Rășinari n-au digerat prea bine înfrângerea și le-au cerut socoteală pe teren adversarilor. S-au împărțit pumni și picioare pe alocuri, iar totul s-a încheiat cu intervenția jandarmilor prezenți la stadion. Protejați de forțele de ordine, jucătorii din Mureș și-au continuat sărbătoarea pe gazon, alături de suporterii care i-au însoțit la retur.

VEZI clipul VIDEO cu evenimentele de la Rășinari

Nici meciul tur nu a fost mai liniștit. Fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat în primul meci: Török Szabolcs (ACS MSE Tg. Mureș) și Greavu Adrian (Păltiniș Rășinari). Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe primul pentru două jocuri, iar pe al doilea pentru șase partide. Török a primit și o amendă de 1000 de lei, iar Greavu are de achitat 1020 de lei.

Rășinari are încă speranțe la promovarea în Liga 3

Cei de la Păltiniș Rășinari mai au speranță! Clubul din județul Sibiu a contestat la FRF dreptul celor de la MSE Târgu Mureș de a participa la baraj. Conducătorii clubului Păltiniș spun că formația din Mureș nu avea dreptul să joace dubla manșă de promovare în Liga 3, întrucât și-a modificat structura juridică (n.r. – inițial se numea AS MSE 08 Târgu Mureș) după termenul limită acceptat de regulament, respectiv în perioada 1-10 iunie 2018. Cererea de schimbare a fost făcută cu o zi întârziere, pe 11 iunie.

Mai mult, schimbarea trebuia aprobată într-o ședință de Comitet Executiv al AJF Mureș (foto jos, care a avut loc tocmai pe 15 iunie), lucru ce nu s-a întâmplat deloc. Tot în această adresă către FRF, clubul Păltiniș Rășinari contestă faptul că jucătorii adverși au avut pe carnetul de legitimare trecută vechea denumirea a clubului, adică AS MSE 08 Târgu Mureș, în timp ce echipa cu care a jucat poartă acum numele de ACS MSE Târgu Mureș.

Marius ANGHEL 27 Jun. 2018, 10:41 Stiri
Pe aceeași temă