Utiștii – de la fotbal, la banchet și acțiuni umanitare. „Întărim ideea că UTA este parte din viața orașului”

Marius ANGHEL 07 Dec. 2015, 17:54 Diverse
Utiștii - de la fotbal, la banchet și acțiuni umanitare.**

Echipa fanion a Aradului, UTA Bătrâna Doamnă, a remizat duminică pe terenul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, scor 0-0, și vor ierna pe podiumul seriei de Vest al ligii secunde. Încă de săptămâna trecută, directorul general Codru Grădinariu a dezvăluit că echipa rămâne împreună și în această săptămână și se va implica într-o serie de evenimente din viața orașului.

În această seară, utiștii au banchetul de final de an, iar marți vor fi prezenți la Grădinița din Alfa pentru o acțiune umanitară: „Direcțiunea spune că are nevoie de mână de lucru și ne-am oferit sprijinul”, a menționat Grădinariu.

Tot în această săptămână echipa va juca o „miuță” cu elevii din una din școlile Aradului, iar joi, pe 10 decembrie, familia „alb-roșie” reunește la Expo Arad pentru „Tăierea porcului”, acțiune organizată de Camera de Comerț.

„Ca și până acum, întărim ideea că UTA este parte din viața orașului Arad. Prin ceea ce facem, dorim o refidelizare a tinerilor arădeni cu brandul nostru”, a mai transmis directorul general al „Bătrânei Doamne”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Dec. 2015, 17:54 Diverse
Pe aceeași temă