UTA și-a reluat parteneriatul cu un vechi colaborator. Asocierea a fost intermediată de tatăl celui mai tânăr abonat al clubului arădean

Marius ANGHEL 17 Mar. 2017, 11:15 Diverse

UTA Bătrâna Doamnă a anunțat, în cadrul conferinței de presă organizate înaintea meciului cu FC Brașov, reluarea colaborării cu un mai vechi partener al clubului arădean. Compania Ford Auto Technic a revenit alături de echipa fanion a Aradului, urmând să pună la dispoziția clubului, săptămânal, câte unul dintre cele mai noi modele de autoturisme.

„Suntem bucuroși și onorați să fim alături de UTA! Îi așteptăm pe toți utiștii la sediul nostru din Calea Zimandului FN pentru test drive”, a spus Flavius Alb, coordonator de vânzări al companiei, care potrivit Sport Arad, este tatăl celui mai tânăr abonat din lume.

În 2012, când a aflat ca soția îi va naște un băiat, și asta se întâmpla într-a cincea lună de sarcină, Flavius Alb s-a prezentat la sediul clubului UTA și i-a făcut un abonament lui Andrei. Băiețelul a împlinit 4 ani în luna decembrie a anului trecut și a văzut pe viu destule meciuri ale „Bătrânei Doamne” alături de tatăl său. „Mai e puțin și-l dau la fotbal. Îi place să dea în minge, e înnebunit după ea”, a mai mărturisit arădeanul pentru sursa citată.

„Mă bucură mult acest parteneriat, mulțumim și pe această cale și sperăm că rezultatele vor fi cele așteptate de către toată lumea”, a completat și Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

Marius ANGHEL 17 Mar. 2017, 11:15 Diverse
Pe aceeași temă